IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Онова, което всяка зодия иска да знаем за нея (I част)

1 юли 2017 14 15

Кои са техните слабости?

Снимка: pexels.com

Снимка: pexels.com

Всички имаме и своите слабости, а най-добрият начин да ги отстраним е като говорим за тях. Така например вследствие на някакви обстоятелства губим връзка с приятелите си, които в резултат остават обидени. 

Ако просто отделим време да споделим с тях и да признаем своите слабости, ще свалим голям товар от плещите си. Често се чувстваме толкова добре в комфортната си зона и дори не осъзнаваме, че всъщност можем да се променим към по-добро. 

Когато признаем грешките си, сме една крачка по-близо до човека, който искаме да бъдем.
Един от начините да разберем какви са слабостите на хората е чрез зодиакалния им знак. 

Овен

Родените под този знак стават изключително амбициозни и държат да бъдат първи във всичко. Понякога това оставя впечатлението, че не се интересуват от своите приятели и семейство, тъй като са нетърпеливи, когато хората не следват тяхното темпо. 

В действителност представителите на зодия Овен се радват на конкуренцията, но те също обичат приятелите си и се грижат за тях. Понякога се нуждаят от малко сътресение, което да ги измъкне от собствения им свят. 

Телец

Телците са тези, при които останалите знаци от зодиака идват, за да потърсят съвет и подкрепа. Това обаче се оказва уморително, а животът им не винаги е лесен. 

Вярно е, че те са силни и на тях може да се разчита и затова изглежда, че могат да се грижат за себе си и за другите, без това да им натежи. 

На Телците им е трудно да кажат на приятелите си, че имат нужда от рамо, на което да се опрат, защото не харесват никакви усложнения и несигурност. Те обаче се нуждаят от прегръдка. 

Близнаци

Те може да са душата на компанията, но имат и по-дълбока страна. Проблемът е, че не много хора виждат тази страна, защото Близнаците са силно привлечени от забавлението.

Всички ги обичат, защото са общителни и изключително остроумни, но никога не изглежда, че се задълбочават и отварят към хората. 

Близнаците биха искали да знаем, че имат дълбока страна и могат да бъдат сериозни. 

Рак

Някои хора получават погрешната представа за родените под този знак. Да, те да емоционални и лесно се привързват към хората, които обичат, но не бива да се бъркат с човек, който лесно може да се манипулира.

Ако се отнасяме добре с тях, винаги ще можем да разчитаме на подкрепата им, но ако ги предадем или обидим, са способни да ни изхвърлят от живота си. Когато обаче бившите им приятели имат проблеми, те се навъртат наоколо, докато се уверят, че са си стъпили на краката. 

Единствените хора, които Раците оставят в живота си за дълго, са истинските им приятели.

Лъв

Много хора имат разкаяния, но не и Лъвовете. Те използват своята увереност, за да вземат най-доброто от всяка ситуация. 

И дори когато нещата станат трудни, те използват ума си, за да решат проблемите. Така че, в края на краищата никога не съжаляват за нищо, защото полагат усилия да направят най-доброто от това, което им се предлага. 

Дева

Девите се съсредоточават в най-малките детайли и понякога трудно обръщат внимание на голямата картина. Те са обсебени от малките неща като работата и сметките и понякога не могат да се радват на живота и любовта.

Животът се състои в хората, които обичаме, и преживяванията, които имаме с тях, и Девите много добре знаят това. Но често остават обсебени от дребните детайли, които всъщност не допринасят за щастието им.

Те искат да знаем, че могат да ни показват обичта си повече и работят върху това.

Утре очаквайте продължението на материала. 

Автор на статията:
Анна Дантева

КоментариКоментари