IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Дневният ви хороскоп за 3 юли

3 юли 2017 05 40

Какъв ще бъде денят ви?

Снимка: Instagram

Снимка: Instagram

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята.

Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира. Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

За продуктивна работа ви е необходима спокойна атмосфера. Ако не се получава по естествен начин, то опитайте да си я създадете, за да реализирате плановете си максимално.

Телец

Заниманията ви в по-голямата си част ще са екипни и е много важно да се създаде атмосфера на сътрудничество и взаимопомощ. Ще има и отклонения от първоначалната концепция, но едва ли ще окажат съществено влияние.

Близнаци

Заемете се първоначално с рутинните задачи. Не се разсейвайте с разни високотехнологични идеи, за чиято реализация нямате условия. Проверявайте се за грешки и спазвайте уговорените срокове.

Рак

Енергетиката и физическото ви състояние са стабилни, психическото си зависи изцяло от вас. В състояние сте да реализирате всички набелязани планове, да управлявате процесите и да въздействате положително на сътрудниците си. Остава само да се радвате на постигнатото.

Лъв

Обмисляйте важните въпроси, независимо от какво естество са, у дома. На работното място се старайте да действате в рамките на обичайните си задължения и да не се намесвате в чуждите, дори от желание да помогнете. Ще бъде преценено погрешно.

Дева

Действайте по привичния си начин – методично и последователно. Някои занимания ще правите между другото, но и те ще са успешни. Използвайте свободното време за разходка на открито или среща с приятели.

Везни

Добро начало на седмицата. Действайте активно, но не очаквайте незабавни резултати. Колкото сте по-самостоятелни, толкова по-навременно ще получавате съдействие. В личен план емоциите ще са приятни.

Скорпион

Разчитайте само на себе си. Преценявайте инициативата и я съчетавайте с възможностите си обективно. Не се надявайте на съдействие. Ако все пак го получите, толкова по-добре.

Стрелец

С външните задачи се занимавайте екипно, с личните въпроси се справяйте самостоятелно. Отделете време за спорт и физическа активност. Въздържайте се от окончателно оформяне на сделки.

Козирог

От вас зависи доколко ще е спокоен денят ви. Дистанцирайте се от спорове и конфликтни ситуации, ако не засягат конкретно вашата работа. По-неприятните моменти са свързани със семейните отношения, където може да има леки конфликти.

Водолей

Вслушвайте се в мнението на околните при обсъждане на спорни въпроси. Едва ли ще промените своето, но е възможно да ви хрумнат по-добри и по-ефективни решения. Моментът не е подходящ за любовни авантюри.

Риби

С добри новини ще започне седмицата. Ще установите причините за предишна своя неприятност. От една страна ще се успокоите, осъзнавайки че не сте допуснали грешка, а от друга ще се зарадвате, че все още можете да оправите нещата.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари