IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Мръсни приказки според зодията (II част)

9 юли 2017 14 15

Как да влезем под кожата на всяка зодия?

Снимка: pexels.com

Снимка: pexels.com

Спокойно можем да кажем, че мръсните приказки са мощно оръжие. Освен че се използват за усилване и ускоряване на оргазма по време на секс, те са и забавен начин да „задълбаем“ в човешката психика.

Има определен вид мръсни приказки, които всеки обича и които разкриват част от психиката ни. След като научихме какво е характерното за тях сред първите шест зодии, следва да се спрем на останалите шест.

Везни

Те правят списък с всяко добро нещо, което са направили за нас. Искат да знаят, че доброто, което са направили, е оценено и че то ще им се върне – под формата на сексуални преживявания или по някакъв друг начин. Везните са знака на справедливостта и равенството.

Скорпион

Скорпионите наистина не обичат да говорим много, тъй като сме с експерт в леглото. Родените под този знак знаят какво искат. Според тях мръсните приказки са за хора, които не знаят какво да правят в спалнята.

При Скорпионите има толкова голяма интензивност, че ни оставят безмълвни. Вероятно ще бъдем твърде заети да се чудим за какво си мислят.

Стрелец

На Стрелците трябва да казваме, че те са прави за всичко. Родените под този знак могат да бъдат доста добри в леглото, но уменията им за мръсни приказки може и да не са точно това, което си представяме.

Стилът им на общуване понякога може да бъде леко поучителен, но това далеч не означава, че нещата не могат бързо да се нагорещят – напротив.

Козирог

Представителите на тази зодия са любопитни за парите и властта, които притежаваме. Те са доминиращи личности и искат в живота си някого, който също да бъде властен.

В леглото обичат да чуват колко са впечатляващи. Нуждаят се от партньор, който едновременно да им бъде подчинен и равен на тях.

Водолей

Водолеите могат да говорят мръсни приказки на всеки, но те са склонни да бъдат малко разсеяни във всяка област от живота.

Винаги наблюдават преживяванията сякаш някъде отстрани, затова най-добрият начин да ги накараме да заговорят мръсно е да им поднесем нещо, което не разбират.

Водолеите не се интересуват дали е мръсно или не, стига да разпали любопитството им.

Риби

За тях е важно да знаят, че разбираме какво преживяват. Те са чувствителни и целият свят ги плаши, така че се нуждаят от разбиращ партньор със състрадателно сърце.

Рибите трябва да бъдат доминирани в леглото, само за да чувстват, че могат да пуснат „кормилото“ и да оставят някой друг на „шофьорското място“.

Автор на статията:
Анна Дантева

КоментариКоментари

Данчо от Габра (Чуку ( преди 6 години )
Не верни и не точни констатации...
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар