IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Дневният ви хороскоп за 11 юли

11 юли 2017 05 40

Какъв ще бъде денят?

Снимка: Instagram

Снимка: Instagram

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Доста задължения ще имате днес, но като цяло ще сте доволни от работата си. Опитайте се да съчетаете полезното с приятното, служебните с личните задачи. Ще имате възможност.

Телец

Ще се наложи да общувате с различни събеседници. Съобразявайте поведението си с конкретните им характеристики. Спазвайте правилата, етикета и формалните изисквания на служебните позиции. Представяйте идеите си разбираемо.

Близнаци

С приятна изненада или приятна новина ще започне денят ви. Ще е достатъчно, за да ви зареди с оптимизъм и да повиши работоспособността ви. Даже дребните домашни спорове няма да успеят да ви развалят настроението.

Рак

Не е изключено да попаднете в доста неприятна ситуация и да реагирате прекалено емоционално, което означава и погрешно, в известна степен. Преценявайте си изказванията. Може да си навредите необратимо.

Лъв

Едва ли ще запомните този ден с нещо специфично. Положителните и отрицателни емоции ще се балансират. Концентрирайте вниманието си към обичайните задачи и изразходвайте енергията си равномерно.

Дева

Ще се наложи да се заемете с непредвидени дейности, за които може и да не разполагате с достатъчно информация. Поставете в ред работната си среда, систематизирайте схемата на действие и преценете обективно времето, с което разполагате. Ако се налага, поискайте лека отсрочка.

Везни

Ще получите висока оценка за предишни постижения. Запазете спокойствие, не се възгордявайте, преценете кой ви хвали и защо. Може би става дума за интрига или уловка, сътворена от конкуренцията.

Скорпион

Има дни, в които нищо не е както трябва, когато „ръцете ви пречат“ и „каръщини ви дебнат на всеки ъгъл“. Опитайте се да запазите спокойствие и да се занимавате предимно с познати дейности. Неприятностите, доколкото ги има, ще са временни.

Стрелец

Ще се справите прекрасно с всичко, което ви е възложено, ако действате екипно. Приемайте затрудненията с чувство за хумор, а чуждите грешки с дружелюбна усмивка. Откажете се от личния блясък за сметка на общите резултати.

Козирог

Ще сте много по-ентусиазирани, ако приемете, че днес работите за себе си. Така рутинните занимания ще ви изглеждат по-малко досадни. Ако имате лични ангажименти, свързани с услуги (сервиз, козметика, ремонт), то днес ще ги отхвърлите бързо и с минимални разходи.

Водолей

Ще получите предложения за различни делови и неформални срещи. Отделете време за офертите, които идват от непознати. Вероятно ще ви изненадат с финансовата си рамка и възможностите за дългосрочно сътрудничество.

Риби

Съобразявайте се с общите тенденции и мнението на останалите членове на екипа. Споделяйте хрумванията си, но без да се опитвате да ги реализирате на всяка цена. Успешната тактика днес е да действате акуратно без да поемате допълнителни отговорности.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари