IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Зодиите, които са страхотни в леглото, но не и в живота

11 юли 2017 15 00

3-те, които оглавяват класацията

Снимка: Instagram

Снимка: Instagram

Има много хора, които се отличават пред останалите като страхотни любовници, докато във всичко останало в живота все нещо им куца.

Кои са тези хора според астрологията?

Овен

Когато сме с представители на тази зодия, трябва да се подготвим за незабравима нощ. Те искат да бъдат този, който никога няма да забравим, и най-често се случва точно така.

Въпреки това, можем да отклоним вниманието си от сексуалната им мощ с мисли за това как не са се появили на втората среща или как са напълно несъгласни с всичко, в което някога сме вярвали, и показват това по безспорен начин.

Добре е да запомним, че Овните винаги са прави, така че след горещия секс, трябва да бъдем готови да чуем историята на живота им и да разберем, че без значение какво сме научили в този живот, техният опит е много по-голям.

Близнаци

Много хора, родени под знака на Близнаци, са добри в това да доставят удоволствие на другите. И това се проявява най-добре в спалнята, където типичният Близнак иска да знаем, че се грижи за удоволствието ни.

Това може да е много съблазнително в началото, докато реши, че иска да ни направи по-добър човек, дори и ние да не смятаме, че в нас има проблем.

С тези си действия Близнаците вярват, че са в помощ и всичките им усилия целят да ни спасят от самите нас. Именно това е сред основните фактори, които им пречат в другите области на живота.

Скорпион

Колкото и умели любовници да са представителите на тази зодия, трябва да имаме предвид, че нашето удоволствие не е целта им.

Скорпионите са доста мотивирани на сексуална сцена, както и в доставянето на удоволствие на самите тях, и могат да бъдат много добри в това да доставят удоволствие и на нас. То обаче винаги е второстепенно.

Те не се интересуват дали ги одобряваме, защото имат достатъчно самочувствие за двама ни. Този вид арогантност може да ги направи още по-привлекателни, което е знак, че в дългосрочен план ние наистина не сме от особено значение.

При тях има голям риск да разбият мечтите ни.

Автор на статията:
Анна Дантева

КоментариКоментари