IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Живот на колела – в училищен автобус

12 юли 2017 11 00

Който разполага с всичко необходимо на един дом

Снимка: Instagram

Снимка: Instagram

Повечето хора искат да прекарат възможно най-малко време в обществения транспорт.

За една американска двойка обаче това твърдение е доста далеч от истината, тъй като те превръщат разнебитен училищен автобус в зашеметяващ нов мобилен дом.

Съпрузите Бен и Манди Тъкър от Мичиган премахват седалките от автобус от 1992 г. и го ремонтират, за да го използват като изключително функционален кемпер.

„Преди няколко години реновирах и модернизирах един училищен автобус с двама от най-добрите ми приятели, за да го приспособим към начина на живот, който водехме“, разказва Бен.

„Година и половина пътувахме из цялата страна, като се включвахме като доброволци в различни кампании, срещнахме невероятни хора и много преживявания по пътя. Оттогава мечтая за подобно пътешествие с Манди. Когато открихме този автобус, се възползвахме от възможността.“

„В малкото пространство се чувстваме свързани с природата в по-голяма степен. Адаптираме се към естествените ритми на деня и нощта и настроението на времето“, допълва още той.

Всички седалки са премахнати, за да има максимално пространство и така автобусът е превърнат в уютно и удобно средство за пътуване и живеене, в което си има всичко, необходимо за един дом.

Снимки на възстановения автобус може да разгледате в нашата галерия.

Автор на статията:
Анна Дантева

КоментариКоментари