IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 13 юли

13 юли 2017 05 40

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Pixabay

Снимка: Pixabay

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Емоциите ще са вдъхновяващи и мотивиращи. Въображението ви е по-силно от всякога. Ще намерите лесни решения на трудни въпроси, свързани преди всичко с личните и романтични отношения.

Телец

Не се учудвайте, ако ви обземат противоречиви желания, ако сте разсеяни, мечтателни и нямате никакво желание за работа. Намалете активността и контактите, за да не допуснете фатална грешка. Въздържайте се от спонтанни и необмислени действия, особено ако са свързани с допълнителни разходи.

Близнаци

Преценката ви както за обективната действителност, така и за собствените ви възможности е твърде субективна днес. Ориентирайте усилията си към ежедневните занимания и не се захващайте с нищо ново. Ще се натъкнете на непредвидени затруднения.

Рак

Склонни сте да идеализирате личности и места, от които сте далече. В същото време сте доста работоспособни и активни, но прибързани. Преценявайте внимателно действията си, не експериментирайте и не прекалявайте с претенциите.

Лъв

Емоционалното ви състояние е леко нестабилно и сте много повече склонни да действате интуитивно, отколкото логично. Опитайте се да преодолеете вътрешните си страхове и да приемете предизвикателствата като нещо естествено. Разчитайте предимно на себе си.

Дева

Имате желание да действате екипно и ефективно, но ще се натъкнете на затруднения. Част от тях ще са обективни, но бъдете предпазливи, защото някои от тях ще са умишлено създадени от някого, който се опитва да ви пречи. Въздържайте се от явно противопоставяне.

Везни

Контактите ще са интензивни. Подбирайте внимателно изразните си средства, особено ако се налага да общувате с личности от друга националност. Не са изключени недоразумения, причинени от двусмислени изказвания.

Скорпион

Действайте в рамките на обичайния си ритъм. Не е желателно да пътувате на далечни дестинации, освен ако обстоятелствата не ви принуждават да го направите. Използвайте свободното време според личните си предпочитания.

Стрелец

Избягвайте да уреждате каквито и да било сделки чрез посредничество. Съществува сериозна опасност за финансови загуби. Не са изключени недоразумения от личен характер, предизвикани от прекалено разкрепостеното ви поведение.

Козирог

Обръщайте внимание на подробностите, за да се ориентирате правилно в ситуацията. Някой ще се опита да ви въвлече в интрига. Във възможностите ви е да прекратите процеса в самото му начало и да се дистанцирате.

Водолей

Вслушвайте се между думите и четете между редовете. Някой ще се опита да ви даде знак, да ви подскаже съществуваща опасност или уловка. Мислете самостоятелно и не обсъждайте опасенията си.

Риби

Чувството ви за справедливост е изострено, но представите ви са доста илюзорни. Склонни сте да приемате твърде лично незначителни подробности, да преценявате дребни критики като остра враждебност. Намалете темпото и се опитайте да възстановите душевното си равновесие.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари