IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 14 юли

14 юли 2017 05 40

Какво вещаят звездите за този ден?

Снимка: Instagram

Снимка: Instagram

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Действайте по-скоро „на заден план“, не се набивайте на очи. Ще се наложи да промените някои от предварителните си замисли, така че подгответе си резервни варианти за уплътняване на времето, с което разполагате.

Телец

Непрекъснато ще попадате в някакви неясни ситуации или ще чувате двусмислени изказвания. Ще използвате много повече време за това, да прецените какво са искали да ви кажат, отколкото за да свършите някаква трудна работа. Ще се справите с подозренията, ако заложите на опита и прагматизма си.

Близнаци

Ориентирайте усилията си към конкретни задачи, които са ви ясни изцяло. Ако имате дори най-малки съмнения за хода на работата или крайния резултат, то направете всичко възможно да уточните правилата и параметрите.

Рак

Не е желателно да взимате окончателни решения под влияние на чужди съвети. Всеки изхожда от личната си гледна точка и дори най-добрите ви приятели по-скоро ще ви объркат, отколкото да ви помогнат. Подбирайте внимателно храната, която консумирате, съществуват предпоставки за отравяне или инфекция.

Лъв

Ще се наложи да се занимавате с въпроси, които не ви харесват, не са ви ясни или нямате конкретно мнение. Излишно е да бързате, затрудненията ще са буквално на всяка крачка, така че подгответе се психически за отлагане на крайния резултат във времето.

Дева

Много по-вероятно е обстоятелствата да ви принудят да се адаптирате към чужда инициатива, отколкото да реализирате собствена. Наблюдавайте събитията около себе си внимателно и, в случай че ви е неприятно, преценете доколко е възможно да се оттеглите без да си навредите.

Везни

Подредете приоритетите и следвайте предварителния си график. Не се отвличайте с непривични занимания и не се опитвайте да помогнете на целия свят. Точно онези, на които сте съдействали ще ви създадат най-много неприятности.

Скорпион

Едва ли ще се натъкнете на непреодолими проблеми днес. Ориентирайте вниманието си към занимания, които сте изоставили или които са ви затруднявали. Ще успеете да се справите. А за да е пълна радостта ще изгладите и някакво лично недоразумение.

Стрелец

Енергетиката ви е стабилна, творческият потенциал – също. Занимайте се с уреждането на актуални финансови въпроси, но като едновременно с това се адаптирате към ситуацията и сте готови да промените насоката на действие, ако се наложи. Следвайте личните си принципи и утвърдените правила.

Козирог

Почти за всяка от актуалните си задачи ще имате нужда от съдействие. При това препоръките, които ще получите ще са нееднозначни и може да ви объркат. Търсете допълнителна информация по въпроси, за които не ви достига опит.

Водолей

Мислите ви са заети много повече с развлечения и приключения, отколкото с работа. Настроението ви е романтично. Личност от обичайното ви обкръжение, която до момента не сте забелязвали днес може да ви направи неотразимо впечатление. Не смесвайте деловите контакти с любовните.

Риби

По стечение на обстоятелствата ще успеете да си изясните причините за неприятности от личен характер или за противоречия с любимия човек. От вас зависи да направите решителната крачка, да наречете нещата с истинските им имена и да оправите проблемите. Крайният резултат ще ви зарадва.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари