IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Как да съблазняваме всяка една от зодиите? (I част)

15 юли 2017 14 15

Индивидуалният подход е решаващ

Снимка: pexels.com

Снимка: pexels.com

Би било чудесно, ако едни и същи похвати за съблазняване работят всеки път. В това изкуство някои се стараят прекалено, други – недостатъчно, а трети просто използват погрешния подход.

Вероятно една от причините, на които се дължат провалите в съблазняването, е, че използваме стереотипи – като шоколад, рози и редица други вече станали банални подходи.

Истината е, че тези методи са на ниво детска градина, когато става дума за изкуството на съблазняването. Освен това подсказват, че ни липсва въображение или достатъчно желание да спечелим човека.

В това отношение обаче от полза може да бъде астрологията, тъй като всеки знак от зодиака има своите специфики и предпочитания, които, ако използваме, можем да го спечелим.

Овен

Важно е да слушаме представителите на тази зодия. Те определено имат какво да кажат и в повечето случаи това са интересни неща. Тези хора са чудесни учители и макар да ги намираме изключително секси, ще имаме по-голям шанс да ги съблазним, ако им позволим да говорят.

В техните очи ще се покажем като състрадателни и заинтересувани, а това ще ги накара да се заинтересуват от нас.

Телец

Да ги уважаваме за тяхната изобретателност и творчество. Телците често биват хвалени за работата и усилията, които полагат, но рядко са възприемани като артисти, като каквито искат да бъдат виждани.

Телците са изключително креативни хора, затова да им дадем признанието, което заслужават, вместо да приемаме, че те просто изпълняват своите задължения. Представителите на тази зодия оживяват сексуално, когато се оценяват като личности.

Близнаци

Да ги оставим да ни доставят удоволствие, тъй като Близнаците имат нужда от това. За тях е много важно да разбираме какво са готови да направят за нас и не бива да омаловажаваме усилията им.

Да, те може да са сантиментални, но ако искаме да съблазним някого от зодия Близнаци, трябва да го накараме да се чувства така, сякаш усилията му са брилянтни и желани.

Рак

Те със сигурност няма да се разочароват, ако насочим вниманието си към тяхната красота. Не че са ориентирани основно към външния си вид, но обичат да вярват, че са с най-секси излъчване сред хората, сред които се намират.

Представителите на зодия Рак обичат подаръци, като изкуство, храна и керамика. Те са духовни, но и доста сексуални. Ако обърнем по-специално внимание на духовността на Рака, можем да събудим и неговата сексуалност.

Лъв

За да съблазним Лъва, ще ни е нужно добро чувство за хумор, тъй като представителите на тази зодия са любители на смеха и добре прекараното време.

Разбира се, те ще забележат добрия ни външен вид и атрактивно облекло, но няма нищо, което да им доставя толкова голямо удоволствие и радост, както смехът с партньора им.

Дева

Ако има зодия, която да оценява цветята, бонбоните и бижутата, това е Девата.

Полезно е да знаем, че за тях не е нужно да се харчат пари, така че малките съблазнителни подаръци ще свършат също толкова добра работа, както и големите.

Утре очаквайте продължението на материала.

Автор на статията:
Анна Дантева

КоментариКоментари