IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Как да съблазняваме всяка една от зодиите? (II част)

16 юли 2017 14 15

Много е важно подходът да е индивидуален

Снимка: pexels.com

Снимка: pexels.com

Щеше да бъде чудесно, ако едни и същи похвати за съблазняване работеха всеки път, нали? В това изкуство някои се стараят прекалено, други – недостатъчно, а трети просто използват погрешния подход.

Вероятно една от причините, на които се дължи неуспехът в съблазняването, е, че използваме редица стереотипи, които вече са станали банални подходи.

В изкуството на съблазняването обаче от полза може да бъде астрологията, тъй като всеки знак от зодиака има своите специфики и предпочитания, които, ако използваме, можем да го спечелим.

Вече разгледахме по-подробно кои са те сред първата половина от зодиакалните знаци и предстои да се спрем на останалите.

Везни

Ако искаме да съблазним представител на зодия Везни, тогава трябва да държим страстта си под контрол. Можем да сме сигурни, че те ще ни запалят, когато стигнем до спалнята. Пред родените под този знак трябва да си спестим преструвките и драмата.

Можем лесно да съблазним Везните, когато сме естествени, особено ако те знаят, че въпреки студената външност, сме горяща факла в леглото.

Скорпион

Това е следващият знак, който обича материалните усилия дори повече, отколкото Девата.

Хубави автомобили, модни облекла, вечери в скъпи ресторанти. Всичко това впечатлява представителите на тази зодия и е правилният път към съблазняването им.

Стрелец

Ласкателството е много важно при Стрелците, те го обичат. И колкото повече им обръщаме внимание, толкова повече това внимание ще ни се върне.

Да ги приемаме като това, което са, като желанието им е да бъдат възприемани сериозно и обичани за това, което са. Само не бива да казваме неща като „Усмихни се, толкова по-красив/а си, когато се усмихнеш“. Освен, ако не искаме да ги прогоним, разбира се.

Козирог

Ако искаме да съблазним Козирог, трябва да им покажем какво общо имаме с тях. Козирозите имат силно чувство за „това, което е готино“ и ако мненията ни в това отношение съвпаднат, има голяма вероятност да ги впечатлим и спечелим.

Водолей

Визуализация и много разговори, ако се окажем типът, който Водолеите харесват. Тогава ще бъдем и този, който опознава и добрата им страна.

Докато те обичат хубавия разговор и да бъдат уважавани, очите им винаги се въртят и около наградата, която винаги е свързана с естетиката.

Риби

Въпреки че не всички Риби са сладост и светлина, както често биват представяни, трябва да им покажем, че сме лоялен човек, който има добри намерения.

В началния си етап съблазняването трябва да е свързано с добротата и да им покажем, че наистина се интересуваме от тях и не им мислим зло.

Автор на статията:
Анна Дантева

КоментариКоментари