Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Спокоен ден, в който можете да се отдадете изцяло на приятелите или любимите хора. Ще успеете да се разтоварите от стреса и съмненията. Някои дребни разногласия може и да създадат леко напрежение, но лесно ще ги преодолеете.

Телец

Не е изключено днес да се обзаведете с някаква материална придобивка. Ако сте си набелязали покупки, свързани с ремонт и обзавеждане, то на всяка цена ще намерите търсените продукти. Отнасяйте се дружелюбно, но предпазливо към непознати, с които се налага да общувате.

Близнаци

Ще ви допадне този ден, защото ще можете да се забавлявате с няколко неща едновременно. Контактите ще са интензивни, ще се запознаете с нови хора. Проявете сдържаност, независимо че ще привличате вниманието и участвате в различни инициативи.

Рак

Желателно е да контролирате емоциите. Връхлитат ви различни идеи, част от тях са интересни, но не прекалявайте с експериментите и претенциите си. Може да направите малко неща, но те не бива да нарушават хармонията на взаимоотношенията ви.

Лъв

Единственият вариант да се разтоварите от натрупаната умора и напрежение е да си организирате някакво кратко пътуване. Престой сред природата, гостуване при приятели, посещение на концерт или филм на открито ще възстановят тонуса и оптимистичното ви настроение.

Дева

Не оставайте сами и не се задълбочавайте в собствените си тревоги и спомени. Случаен знак може да ви върне в миналото, да измести посоката на мисълта ви към самоанализ. Разговор с приятел ще ви подскаже как да се справите с финансов проблем.

Везни

Следвайте обстоятелствата, ще са в унисон с желанията и намеренията ви. Ако се натъкнете на някакви непредвидени затруднения, приемете ги като „част от пейзажа“. Заемете се със следващата си цел, докато „облаците се разпръснат“.

Скорпион

Интересен ден, в който ще имате възможност да общувате с интригуваща компания. Постарайте се да не привличате вниманието и да не парадирате със собствените си постижения. Разговорите ще ви подскажат причините, поради които допускате грешки.

Стрелец

Романтика или авантюра – изберете сами. Каквото и да си изберете за днешния ден ще успеете да го преживеете. Изцяло сте в позиция да разполагате с времето и да удовлетворявате желанията си. Съобразявайте се основно с финансовите си възможности.

Козирог

Потопете се изцяло в случайностите и изненадите. Приятелите ще ви накарат да промените динамичния си стереотип, но експериментът определено ще ви хареса. Контактите с нови хора ще ви заинтригуват. Не реагирайте на негативни провокации.

Водолей

Странен ден, изпълнен с динамика, романтика и рискове. Не е изключено да предприемете непредвидено пътуване, изпълнено с дребни, но забавни приключения. Едва ли нещо ще помрачи доброто ви настроение, но независимо от всичко в края на деня ще усетите и умора.

Риби

Въздържайте се от импулсивни решения, ако са свързани с риск. Действайте обмислено, а не по инерция. Обстоятелствата може да ви принудят да смените тактиката, но не и целите си, които ще имате възможност да реализирате.