IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 16 юли

16 юли 2017 06 58

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Най-важната ви задача за днес е да „запазите присъствие на духа“, да овладеете емоциите и да си внушите, че трябва да действате разумно. Денят ще е наситен с изнервящи ситуации, противоречащи на принципите ви. Преценете доколко е във възможностите ви да въздействате преди да реагирате.

Телец

Близките ще ви поставят прекалено високи изисквания или непрекъснато ще изразяват несъгласие с вас, или ще капризничат без повод. Денят ще е наситен с дребни събития, но динамични. Ако установите, че не постигате желания ефект с думи, може би ще е добре да се замислите за подходящи действия.

Близнаци

Едва ли нещо ще наруши душевния ви и физически покой. В състояние сте да се измъкнете от всяка неприятна ситуация. Следвайте интуицията си, ще ви подскаже най-подходящата реакция.

Рак

Действайте бързо, но не и импулсивно. Ще се случат изненади, които няма да ви зарадват. Постарайте се да се дистанцирате и едновременно с това да изразите мнението си. Само така няма да търпите лични последствия.

Лъв

Ще получите новини от личности, с които не сте общували скоро. Разпределете заниманията си така, че да си осигурите достатъчно почивка и да възстановите пълноценно силите си за предстоящата седмица. Усещането за вътрешно напрежение не е индикатор за заболяване, а за натрупан стрес.

Дева

Следвайте творческия си импулс. Ще преодолеете различни неприятни ситуации, ако действате нестандартно и изненадващо. Не е изключено днес да сложите край на връзка, дейност или увлечение.

Везни

Търсете обиколни пътища за постигане на целите си. Преките действия няма да дадат очаквания резултат. Въздържайте се от прекалена откровеност пред събеседници, за чиито намерения не сте абсолютно сигурни.

Скорпион

Първоначално работата ви ще е успешна и ще напредвате много лесно. Почти на финала ще се натъкнете на непредвидени затруднения. В състояние сте да ги преодолеете, така че не позволявайте на песимизма да изпълни съзнанието ви.

Стрелец

Въздържайте се от участие в екстремни забавления и от прибързани действия на публични места. Като цяло денят ще е спокоен, стига да сте предпазливи и да не се увличате по реализацията на разни, внушени ви от някого, авангардни идеи.

Козирог

Ще се почувствате най-спокойни и уверени в себе си, ако останете в позната обстановка и с предпочитано обкръжение. Подходящо е да направите кратък анализ на контактите си, особено на връзките, които преценявате като натоварващи.

Водолей

Едва ли ще преживеете някакви вълнуващи емоции и толкова по-добре за вас. Препоръчително е днес да си осигурите спокойствие, контакти с любими хора или лично време с любими занимания. Ще възстановите душевното си равновесие и физически статус.

Риби

Създайте си предварителен график и се старайте да го следвате точно. Разпределете деня си на две части – време за действие и време за почивка. Не се впускайте в приключения и авантюри, не се занимавайте с дейности, в които нямате опит.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари