IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 17 юли

17 юли 2017 05 34

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Pixabay

Снимка: Pixabay

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Мотото на днешния ден е: мярка във всичко. Ориентирайте вниманието си към уреждане на материални въпроси. Не прекалявайте с покупките, само най-необходимото.

Телец

Склонни сте да действате малко хаотично, да разпилявате мисълта си, да прекъсвате една работа, започвайки друга. Ако се чувствате неуверени, просто намалете темпото, но при всички случаи е желателно да подредите задачите и да довършвате започнатото.

Близнаци

Стартирайте седмицата спокойно без излишна припряност. Не си позволявайте непредвидени разходи и резки промени на динамичния стереотип. Намалете контактите и не се опитвайте да въздействате върху решенията на хората от обичайното ви обкръжение.

Рак

Част от събитията ще изглеждат доста нелогични, безпричинни. Ще ви е трудно да си създадете обективна оценка, така че на този етап адаптирайте действията си спрямо обстоятелствата. Въздържайте се от необезпечени експерименти.

Лъв

Днешните ви занимания ще изискват малко повече усилия от обикновено. Ще получите частична компенсация за изразходваните ресурси, но няма да получите очаквания финансов еквивалент. Не бързайте да сменяте посоката, ако част от дейностите не ви се получават. Просто изчакайте.

Дева

Поведението на околните или някакви странни случки може да ви направят подозрителни. Възприемайте фактите по-общо, без да се задълбавате в подробности. Скоро ще установите, че тревогите ви са били неоснователни. Вечерта не е изключено да получите приятна изненада.

Везни

За изпълнение на днешните задачи ще са ви необходими допълнителни ресурси или съдействие, което не сте си осигурили. Запазете спокойствие, анализирайте възможностите и потърсете информация за прилагани до момента практики. Не прекалявайте с разходите.

Скорпион

Ще се натъкнете на затруднения, но ще получите и помощ или най-малкото съчувствие и финансова подкрепа. Независимо от всичко е желателно да сте предпазливи. Не е изключено да получите съобщение от юридически лица за промяна на някакви условия. Реагирайте незабавно и отстоявайте правата си.

Стрелец

Част от заниманията ви ще са познати и доста отегчителни. Спазвайте правилата и отчитайте влиянието на детайлите. Желателно е да си изработите резервни варианти, с които да можете да отстоите позициите си.

Козирог

На работното място са възможни сериозни разногласия между колегите, които няма да са пряко свързани с работата ви. Ако разполагате с време, запознайте се с фактите и ги обсъждайте само в присъствието на всички засегнати. Ще им помогнете да намерят решение, но трябва да го направят самостоятелно.

Водолей

Ако не сте наясно с точните си задължения или нямате изработена тактика за действие, значи имате нужда или от уединение, или от съдействие. Помислете добре кое от двете ще ви е по-полезно и започнете деня по подходящ начин. Що се отнася до вечерта, то със сигурност ще имате положителни емоции.

Риби

Естественият ход на събитията ще ви помогне да преодолеете съмненията си. Следвайте принципите и писмените указания. Резултатите от работата ви може да се различават от първоначалните очаквания, но ще е в положителна насока.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари