IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Седмичният ви хороскоп за 17-23 юли

17 юли 2017 07 40

Какво вещаят звездите за следващите седем дни

Снимка: Pixabay

Снимка: Pixabay

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Tialoto.bg ви предлага седмичен хороскоп за периода 17-23 юли, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Едва ли ще скучаете през следващите дни. Ще имате контакти с нови хора и може да промените преценката си за някои факти и събития. Отношенията с колегите и бизнес-партньорите ще са спокойни, но у дома обстановката често ще е напрегната. Не се надявайте на допълнителни приходи. Не е желателно да тръгвате на дълъг път, ако може да се отложи.

Телец

Поставяйте си изпълними за кратък период от време цели. Не разпилявайте силите си. Щом нещо не ви се получава на момента, значи е по-добре да го отложите. Въздържайте се от дългосрочни инвестиции. Споделяйте желанията и чувствата си за да поддържате хармония в личните отношения.

Близнаци

Не се опитвайте да участвате на всякъде и във всичко. Ориентирайте вниманието си изцяло в избраната от вас посока без да натрапвате мнението си. Енергетиката ви е стабилна, в състояние сте да съчетаете професионалните с личните задължения. Въздържайте се от излишни разходи, свързани с предмети за бита.

Рак

Не очаквайте прекалено големи успехи през следващите дни. Част от намеренията си ще се наложи да отложите по обективни причини. Не са изключени затруднения от финансов характер. Ако разполагате с наличностите си пестеливо ще съумеете да покриете ежедневните нужди. Приемайте реакциите на близките си без излишни емоции.

Лъв

Ако нещата не ви се получават по предварителните очаквания, то може би е добре да промените тактиката. Избягвайте прекалените изтощителни натоварвания, особено в дните с високи температури. Финансовото ви състояние е стабилно, няма да съжалявате, ако отделите средства за кратко пътуване или друго предпочитано от вас развлечение.

Дева

Ще ви се струпат доста задължения, но няма причина за тревога, силите ще ви стигнат за всичко. Не е изключено да стартирате идея, която обмисляте от доста време. Неприятните емоции ще са свързани с роднини, а приятните ще са свързани с любовните отношения. Ще установите, че съмненията ви са били неоснователни. Постарайте се да изпълнявате дадените обещания.

Везни

На моменти може да ви изглежда, че сте попаднали в безизходна ситуация. Не се стресирайте излишно, потърсете нестандартно решение. Преценявайте задълбочено позициите си, ако се занимавате с уреждане на юридически въпроси. Не обсъждайте подробности с деловите партньори, може да ви подведат. Личните отношения ще са леко нестабилни, за сметка на финансовите, които ще са без промяна.

Скорпион

Тревогите ви ще са свързани предимно с личните отношения. Неминуемо ще се отразят негативно на душевното ви равновесие, което може да влоши резултатите от работата. Помогнете си сами, направете първата крачка за постигане на съгласие. За личните проблеми залагайте на интуицията, а за професионалните – на логиката. Не се надявайте на допълнителни приходи.

Стрелец

Едва ли ще реализирате всичките си замисли. Доста често ще се натъквате „на греди“, а желанието на околните да се намесват или да ви съветват ще ви подейства изнервящо. Не пренасяйте професионалните неприятности у дома, напротив, постарайте се да ги забравите, макар и за кратко. Приходите и разходите ще са балансирани.

Козирог

Ще сте толкова ангажирани, че няма да усетите как се изтъркулват дните. Тъкмо се справите с едно и ще се появи друго, още по-неотложно. Не се учудвайте на пристъпите на умора и отпадналост. Напротив, организирайте си време за релакс по предпочитан от вас начин и с подходяща компания. Въздържайте се от неоснователни разходи.

Водолей

Не отлагайте за по-късно дейностите, които са ви досадни и не ви харесват. Обмисляйте решенията си старателно и задълбочено без да ги обсъждате в широк кръг. Търсете мнението само на хора, на които имате безпрекословно доверие, защото собствените ви думи може да се обърнат срещу вас. Бъдете готови на компромис при уреждане на лични отношения. Въздържайте се от финансови сделки.

Риби

Проверявайте обстойно информацията, която се налага да използвате в ежедневната работа. Анализирайте личните недоразумения и помислете за начин, чрез който най-безболезнено да ги преодолеете. За уреждане на финансов проблем може да се наложи да потърсите помощ от стар приятел. Използвайте възможностите за напредък и не позволявайте да ви въвличат в чужди интриги.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари