IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

3 причини защо приятелите ни от офиса са сред най-добрите

18 юли 2017 10 40

Оценяват времето ни

Снимка: pexels.com

Снимка: pexels.com

Да имаме група страхотни приятели на работа е сигурен начин да преминем и през най-стресиращите и напрегнати дни по-лесно.

Ако сме късметлии да имаме страхотни колеги, те най-вероятно знаят кога да се пошегуват и винаги намират начин да направят рождения ни ден в офиса истинско парти.

Те са ежедневно напомняне, че все още има човечност в привидно роботизираната обстановка на работното място.

Така че, ако едни от най-добрите ни приятели идват от миналата или настоящата ни работа, най-вероятно те притежават всички тези качества.

1. Подкрепят ни, когато преминаваме през труден момент в работата

Няма нищо по-лошо от това да се опитваме да обясним на някого за повтарящите се дразнещи ситуации, които всяват напрежение, и той просто да не разбира. Някой, който живее с ежедневната ни борба напълно ще ни разбере.

Нещастието се нуждае от компания понякога, нали?

2. Те ценят времето ни

Приятелите ни на работа обикновено следят часовника заедно с нас, което означава, че никога няма умишлено да се възползват от времето ни.

Те знаят също толкова добре, колкото и ние, колко ценно е времето ни и колко стресиращо може да бъде да нямаме контрол върху себе си.

3. Ние сме едни до други в общи линии през цялото време

Страхотни сме и сме заедно в продължение на осем часа всеки ден, така че какво може да се случи? Приятелството ни е в кърпа вързано.

Автор на статията:
Анна Дантева

КоментариКоментари