IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кой е идеалният отпуск за всяка зодия?

19 юли 2017 13 40

Универсален гид за всеки знак

Снимка: Pixabay

Снимка: Pixabay

Понякога силно ни се иска да избягаме от суетата и сивото ежедневие, но къде е онова най-прекрасно и подходящо за нас място? Представяме ви универсален гид за всеки знак от зодиака.

Овен

Родените под този знак имат мощна енергия, която периодично трябва да „изпускат“, за да не прегреят от емоции. Те предпочитат луксозните пътешествия. Иначе могат да станат много раздразнителни, ако са изтощени. Но не биха отказали и екзотично пътешествие. Например преход през Хималаите и Индия, или сафари в Африка, дори конен спорт, но на Карибските острови.

Телец

Предпочитат да прекарат отпуска със семейството си. Ако нямат, избират да бъдат в голяма компания. Идеалният вариант за тях е да предприемат планирано във всеки детайл пътуване. Никак не им харесва спонтанността. За онези, които биха пътували със семейството подхожда тур в Disneyland. Харесват им тематичните паркове и пътуванията с кораби. Ще бъдат щастливи във Флорида, Атлантик Сити или пък на Ниагарския водопад.

Близнаци

Като въздушен знак, предпочитат удобството и бързината на въздушните пътешествия. Харесват им разходките в различни градове, любопитни са към местните обичаи, нрави, кухня. Най-добре биха се чувствали на места, където спортът и изкуството процъфтяват. За разлика от повечето знаци, Близнаци ще са щастливи и в дива гора. Биха се изкачили на Еверест, или пък ще се наслаждават на приливите в Нова Зеландия.

Рак

Всички родени под този знак имат афинитет към водата. Тяхната идеална ваканция е на брега на морето или океана. Гледката на вълните могат да разнообразят с шопинг или пък спа процедури. Раците винаги са бдителни към безопасността на което и да е начинание, особено пък за годишния си отпуск, така че за тях би било удачно да се насочат например към Лос Анджелис, Сан Диего, Ванкувър.

Лъв

Представителите на този знак предпочитат да правят всичко сами, в това число и да планират нюансите на отпуска си. Лъвовете обичат горещия климат, затова често можете да ги срещнете на плажа да се разхлаждат с ледени коктейли. Освен това, те са спортни натури и винаги се стараят да включат в отдиха си и сърф, каране на водни ски или пък алпинизъм. За тях ще бъде вълнуващо в Тайланд или Африка.

Дева

Те се стремят към самоусъвършенстване. Затова винаги планират отпуск, който ще им помогне да научат нещо ново, а също така и да се отпуснат след напрегнатата работа и трескав мисловен процес. Девите предпочитат идеалното обслужване. Затова са готови да изхарчат немалка сума, но да бъдат ухажвани като кралска особа. Харесват и градовете, в които могат да разгледат музеи, археологически разкопки. За тях са подходящи Египет, Китай или Япония.

Везни

Те обичат разкоша и романтиката. Често избират морски круизи или ветроходство. Везните обезателно ще отседнат в петзвезден хотел с перфектна кухня и обслужване. Харесва им да се забавляват и избират за ваканцията си едни от най-вълнуващите градове по света – Рио де Жанейро, Монако или Лондон.

Скорпион

Удивително, но те са скромни в предпочитанията си. И въпреки това много лесно приемат офертата за приключения. Могат да се отправят на пътешествие към която и да е страна от света, яхнали мотор и само с една раница на гърба. Харесва им да живеят според обичаите на страната, в която пристигат.

Стрелец

Като огнен знак, те обичат екстремното и спортните занимания. Могат и да летят в първа класа, но и да изберат да се разхождат на гърба на слон в блатата. Не обичат гидовете и им харесва да изследват градове и страни сами. За тях са подходящи Дубай, Катар. В Китай, Африка или Япония те биха открили незабравими приключения.

Козирог

Козирозите са домоседи. За да предприемат каквото и да било приключение, им трябва ясно обяснение на причината. Или пък, за да не страдат по дома си, да пътуват с кемпер, в който може да бъдат с приятелите и семейството си. На Козирозите ще им харесат закритите клубове, там могат да поиграят голф например. За тях ще бъдат идеални Англия, Германия, Франция, Шотландия.

Водолей

Те обожават приключения във въздуха. Мечтаят да летят и могат да го сторят на каквото и да е. Водолеите си почиват, когато отпускът им е екстремен. Могат да се скитат в тропически гори, да живеят с туземци. Биха били щастливи, ако са на сафари, където могат да наблюдават животните в естествената им среда.

Риби

Тяхното щастие няма предел, ако са на разходка с яхта или пък на околосветско пътешествие с кораб. Харесват и екстремните почивки – като това да изкачват водопад. Но се чувстват перфектно, дори и да се разхождат по улиците на Лондон или Берлин. Рибите са ценители на вкусната храна. Могат да си организират и кулинарен тур в Италия.

Автор на статията:
Галина Чолакова

КоментариКоментари