IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 19 юли

19 юли 2017 05 40

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Пестете си силите. Няма смисъл нито да бързате, нито да се опитвате да впечатлите със старателната си работа. Много по-добре ще ви се получат нещата, ако ги обмисляте подробно и действате с равномерно темпо.

Телец

Настроението ви е нестабилно. В състояние сте да смените нюанса под въздействие на съвсем незначителни на пръв поглед фактори. Реагирайте на предизвикателствата без излишни емоции, някой умишлено се опитва да провери нивото на търпението ви.

Близнаци

Началото на деня ще е леко тревожно, информационните сигнали ще са неясни. Ситуацията постепенно ще се промени, обстановката ще се стабилизира и отношенията ще са спокойни. Редуцирайте контактите само до неизбежните, пестете си времето.

Рак

Склонни сте да действате по инерция. Задълбочени сте много повече в личните си проблеми, отколкото в обстановката като цяло. Постарайте се да преценявате събитията в по-широк мащаб и да се възползвате от тях, макар и частично.

Лъв

На преден план ще излязат стари занимания, които по някаква причина сте изоставили или отложили. Условията към настоящия етап са различни и ще имате възможност да реализирате замислите си. Вечерта е възможно да преживеете приятна изненада.

Дева

Не е изключено да ви поканят за обсъждане на някакъв нов проект или публична дейност. Първоначално ще ви ентусиазира, но бъдете внимателни, има уловки, които трябва да откриете преди да сте се заели активно с каквото и да било.

Везни

Събитията ще са окуражаващи в личен план. Ако от доста време сте си набелязали обект на чувствата, но той/тя не забелязва желанието ви за сближаване, то най-после ще привлечете вниманието на въпросната личност. Дръжте се естествено.

Скорпион

Контактите ще са интензивни. Обръщайте внимание на нюансите в поведението или начина на изразяване на събеседниците си. От тях ще разберете повече, отколкото от разговора като цяло. Въпроси, които преди време са били повод за тревога ще намерят решение.

Стрелец

Бъдете максимално организирани и дисциплинирани при изпълнение на служебните си задължения. Проявете предпазливост, не обсъждайте чужди грешки. В личен план ситуацията е благоприятна, можете да постигнете удобно решение по въпроси, обсъждани с роднини или съседи.

Козирог

Като цяло денят ще е приятен. Някои дребни случки ще ви окуражат и зарадват. Вероятно ще получите новини отдалече, покана за гостуване извън страната или предложение за съвместно пътуване към непозната дестинация.

Водолей

Ситуацията ще е динамична, на моменти ще ви е трудно да се ориентирате. Следвайте интуицията си при контакти с непознати. Не се отклонявайте от първоначалните си планове твърде много. Едва ли ще се справите с всичко, но поне ще си изградите концепция за крайните резултати.

Риби

Доста напрегнат ден. Тревогите ви ще са свързани с приятели или много близки роднини. Опитайте се да запазите присъствие на духа, да се концентрирате доколкото е възможно и да помогнете, ако не с друго, то поне с присъствие и разговор.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари