IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 20 юли

20 юли 2017 05 40

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Pixabay

Снимка: Pixabay

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Ще се наложи да си общувате с държавната администрация. Никак няма да ви хареса, но поне ще ви освободи от някои домашни задължения. Както се казва: всяко зло – за добро. Вечерта ще ви поканят на импровизирана среща с приятели, не я изпускайте.

Телец

Ще се наложи да предприемете някакви размествания, свързани с интериора у дома. Концепцията ви може да се размине с желанията на близките и разправиите да ви изнервят. От двете злини изберете по-малката или казано по друг начин дали да отстъпите или да търпите да ви мрънкат дълго и напоително.

Близнаци

Успешен старт на идея, отнасяща се до хобито или любимите ви занимания. Има възможност да спечелите от неформалните си предпочитания. От вас зависи да се възползвате, така че не се разсейвайте.

Рак

Ориентирайте усилията си предимно към уреждане на деловите въпроси. Преценявайте разходите и отстоявайте финансовите си интереси. Не е изключено да изпаднете в противоречие с доставчика на някакви услуги.

Лъв

Енергетиката ви е стабилна, паметта силна, но това не означава, че трябва да се захващате с нови проекти. Използвайте този ден за себе си. Опитайте се да си изясните личните позиции по спорни въпроси и да възстановите душевното си равновесие.

Дева

Разпределете вниманието си равномерно към ежедневните и към перспективните цели. Днес ще получите интересна информация, която ако използвате по предназначение, бихте могли да напреднете по изпълнението на своя лична задача, както и да си осигурите материална придобивка.

Везни

Един от успешните ви дни. Ще се случат поредица приятни изненади, които ще ви окуражат в няколко направления: работа, отпуск и лични отношения. Последните ще се окажат най-важни и със сигурност ще са източник на положителни емоции.

Скорпион

Ще имате възможност да реализирате скритите си таланти и потенциални възможности. Благодарение на тях ще се измъкнете от някаква много неприятна ситуация. Действайте с равномерно темпо и контролирайте изблиците на честолюбие.

Стрелец

Обстоятелствата ще се развиват във ваша полза. Околните ще са благосклонни и едва ли някой ще ви откаже съдействие. Възползвайте се, ако имате документи за уреждане или уточняване на финансови споразумения.

Козирог

Въздържайте се от неоснователни претенции. Ще привличате вниманието, независимо дали това ви харесва или не. Проявете предпазливост, за да не си създадете неприятели и да дестабилизирате позициите си.

Водолей

Сравнително спокоен ден. Комуникацията ще е активна, но предимно от неформален характер. Стар приятел съвсем случайно ще ви съобщи интересна информация за конкурентите ви. Само изслушайте без да изразявате мнение. В подходящ момент ще се възползвате.

Риби

Случките през деня в известен смисъл ще са тягостни. Ще се наложи да се съобразявате с обстоятелствата и да заемете пасивна позиция. Вечерта непредвидени гости ще ви зарадват, много бързо ще ви оправят настроението, ще ви помогнат да се справите със стреса.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари