IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 21 юли

21 юли 2017 05 40

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Ритъмът ще е напрегнат още от сутринта. Работата ще ви погълне почти изцяло и е възможно да забравите нещо важно, свързано с близките ви. Ако имате ангажименти, отнасящи се до някакъв празник или друго събитие, то заемете се първо с тях, за да не се изложите.

Телец

Отношенията днес ще са спокойни на всички нива. Ако имате въпроси за уреждане, свързани с банки, данъчни, здравни заведения или друг вид администрация, то днес ще се справите много по-бързо, отколкото очаквате. Контролирайте стриктно разходите.

Близнаци

Ще се окажете неволно свидетели на някакъв инцидент. Дистанцирайте се своевременно и не популяризирайте позицията си. Преди да напуснете местопроизшествието проверете всички документи и собствеността си, за да реагирате при евентуални загуби.

Рак

Едно от запознанствата днес ще ви впечатли. Вероятно връзката ще е дълга, стабилна и полезна. Ако става дума за професионален контакт, то значи че сте си осигурили стабилен партньор. Ако е неформален, може би става дума за важна лична промяна.

Лъв

Част от получената информация никак няма да ви хареса. Преценете дали изобщо да я използвате или да промените графика и да потърсите нова самостоятелно. Мислете рационално и действайте последователно.

Дева

Вие знаете как се правят приятни изненади. Ако обстановката на работното място не ви харесва, то започнете още там. Украсете стаята, залепете смешна картина на монитора на колегите. Денят ви гарантирано ще бъде украсен с усмивки и всичко ще е по-лесно.

Везни

Ще се случи някаква промяна днес. Вероятно ще е свързана с работата ви. Не е изключено да ви натоварят с допълнителни отговорности. Не подписвайте никакви документи, ако условията не са ви абсолютно ясни.

Скорпион

Необикновено привлекателни сте и действате магнетично на противоположния пол. Вероятно ще се радвате на вниманието на повече от един човек. Бъдете предпазливи, не флиртувайте с всички едновременно, ще предизвикате скандална ситуация.

Стрелец

Наблюдавайте внимателно какво се случва около вас, правете си съответните заключения, но не се опитвайте да контролирате събитията. Близък приятел ще има нужда от помощ, но няма да сподели. Действайте според личните си убеждения.

Козирог

Спокоен ден, почти скучен. С професионалните задачи ще се справите без излишно напрежение, но не са изключени неуредици от финансов характер. Ако имате неразплатени задължения, то постарайте се да ги ликвидирате.

Водолей

Работата ви днес ще е твърде монотонна и точно това ще ви изтощи. Отделете време за спорт, разходка или вечеря с приятели в свободното време. От вас зависи да си създадете някакво приятно преживяване.

Риби

Някой упорито ще се опитва да спечели благоразположението ви. Проявете предпазливост и определете нивото на дистанцията още в самото начало. Мотивите на въпросната личност съвсем не са безкористни.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари