IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Как зодиите харчат парите си?

21 юли 2017 08 20

Как разпореждаме бюджета си според астралния знак

Снимка: Pixabay

Снимка: Pixabay

При всеки знак от зодиака има различно отношение към парите и уникален начин да се разпорежда с бюджета си. Астрологичният анализ може да ви научи как да пестите пари, или пък как да станете милионер.

Овен

Харчи, харчи и не спира да харчи. Импулсивната натура на Овена някак го заставя да живее ден за ден. Затова и не може да задържи пари. Но пък има шанса да обуздае своите желания и да се научи на разумни инвестиции. Освен това може да работи много, а това му дава възможност да достигне финансова независимост. Овни, всеки път когато пожелаете да изхарчите парите си за някаква прищявка, си спомнете как сте ги изкарали.

Телец

От всички знаци в зодиака Телците най-много мислят за пари и в пари. Финансовата сигурност е много важна за тях. Дори когато избират най-доброто за себе си, пак ще проверят в сметката си дали имат пари за „черни дни“. Повечето Телци имат доста спестени пари и инвестират умно в имоти, или пък играят на борсата.

Близнаци

Те са склонни постоянно да се тревожат за пари, просто такава е природата им. Близнаци, помнете – можете да печелите пари толкова бързо, колкото и ги харчите. Необходимо е само да контролирате своите желания, за да не банкрутирате. Вашите отлични комуникативни способности и острият ви ум, винаги ще ви помогнат да печелите. Само вие можете да правите пари от нищо.

Рак

Под този знак са родени немалко милионери. Мнозина смятат, че първото място се поделя от Лъв и Телец, но грешат – Раците са номер едно. Именно те, интуитивно, знаят какво се търси. От тях стават едни от най-добрите промоутъри. Могат да ви продадат всичко. Няма защо да се колебаят да организират собствен бизнес. Най-много пари харчат за недвижими имоти и любимите си хора.

Лъв

Лъвовете имат най-голямо сърце сред останалите зодии. И заради това много обичат да харчат пари – за себе си, за онези, които обичат... Понякога дори са твърде щедри. А една тяхна черта ги превръща в прахосници – шопохолизмът им. Лъвовете не обичат да си отказват нищо и тъй като имат безупречен вкус, плащат най-високата цена. В критични моменти обаче се превръщат в скъперници.

Дева

Подобно на Близнаци и Дева може да прави пари от всичко. Девите имат безпогрешен нюх към изгодни сделки и постоянно се намират в трескавото им търсене. Вашият перфекционизъм пази парите ви. Никога не бихте похарчили просто така, за прищявка. Най-големият ви проблем е, че сте твърде добри – често давате заеми, които не ви връщат.

Везни

Вие се опитвате да установите равновесие във всичко, което правите в живота си. Понякога обаче балансът в бюджета ви ви кара да се разстройвате. Везните обичат красивото, да си организират пътешествия, да си купуват скъпи дрехи и да се отдават на скъпи развлечения. Налага се постоянно да държите под контрол парите си и колкото може по-рано да се замислите за бъдещето, за да не останете на улицата.

Скорпион

Можете спокойно да изхарчите крупна сума за каквото и да било. Скорпионите могат да си позволят това, защото винаги имат тайна банкова сметка или пък спестявания. Никой не знае колко точно пари имате, това е залогът за спокойствието ви. Само понякога се безпокоите за вашите финанси, но не изпадате в паника.

Стрелец

Управляваните от щедрия и благороден Юпитер, като деца вероятно са вярвали, че парите растат по дърветата. Сигурни сме. И понеже са късметлии, винаги получават възможност да заработят парите си просто така, отникъде. Можете да имате финансова независимост, просто намирайки се на нужното място в нужното време. Благодарение на оптимизма си Стрелецът с лекота се разделя с парите си, но и с лекота ги печели.

Козирог

Много внимателно се отнасяте към покупките си. Купувате онова, което ви е нужно от разпродажби, за да спестите пари. Козирозите могат да са хладнокръвни във финансовите въпроси, но ако близък човек се нуждае от помощ, те няма да пожалят средства. Имат уникалната способност да живеят в пределите на своите възможности и винаги трезво да оценяват всяка ситуация. Могат да размишляват цял ден, преди да изхарчат пари.

Водолей

Дори и да сте с ограничен бюджет, това никога няма да ви спре да купите онова, което искате. Сега! Винаги получавате желаното, защото правите за това всичко възможно. Вашите желания са на първо място. И постоянно мените навиците си, в зависимост от настроението. И бюджетът зависи от настроението ви.

Риби

При вас има две крайности. Можете да привлечете много пари, но също така и да ги изгубите като безумец. За някои Риби няма никакви граници, когато нещата опират до покупка. Когато намерите необходимия баланс, то тогава нищо не може да ви попречи да получавате повече и повече пари. Налага се да бъдете внимателни при общуване, тъй като много хора могат да поискат да се възползват от вашите финансови успехи.

Автор на статията:
Галина Чолакова

КоментариКоментари