IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 22 юли

22 юли 2017 06 57

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Плодотворен ден за вас. Ориентирани сте към активни действия и ще отхвърлите огромно количество работа, свързана с дома, семейството или вилата, ако имате такава. Емоциите в края на деня ще са приятни, защото ще споделите тези часове с приятели.

Телец

Настроението ви е оптимистично, а идеите – вдъхновяващи. Ще успеете да заинтригувате хората от близкото си обкръжение, да получите съдействие и да се справите със занимания, които от доста време обмисляте, но все не ви остава време за тях. Ще зарадвате всички, ако им организирате вечеря на открито.

Близнаци

Прекалено сте емоционални, леко разсеяни и склонни да прекрачвате чувството си за мярка. Въздържайте се от извънредни разходи, не прекалявайте с храна, алкохол, престой във вода или на открито под слънцето. Ограничете контактите. Съществуват предпоставки за здравословен проблем.

Рак

Емоциите ви вероятно ще са доста противоречиви през днешния ден. От една страна сте сантиментални, от друга – консервативни, а за колоритен завършек се стремите към абсолютна самостоятелност. Не очаквайте от околните да проявят разбиране. За предпочитане е да не предприемате каквито и да било пътувания.

Лъв

Намалете контактите. Използвайте деня за цялостно възстановяване на енергетиката си. Останете в компанията на най-близките си хора, като изберете мястото, където да сте заедно. У дома, на вилата или някъде сред природата, няма значение, важното е да се чувствате спокойни.

Дева

Имате нужда от подкрепа и разбиране. Вълнуват ви противоречиви мисли, които е желателно да споделите и обсъдите с личности, на които можете да се доверите. Възползвайте се от чуждия опит, за да спестите собствени грешки.

Везни

Темите, които ангажират съзнанието ви днес са прекалено меланхолични. Плувате в спомени или анализирате чужди проблеми. И в двата случая няма да се почувствате добре, така че помислете има ли смисъл да си го причинявате...

Скорпион

По странен начин ще успеете да комбинирате конструктивните планове със смелите фантазии. Един от успешните ви дни, когато можете да съчетаете полезното с приятното, да се наслаждавате на дребните радости и да повярвате в себе си.

Стрелец

Част от случките днес ще са източник на отрицателни емоции. Неприятности в отношенията, неприятности с транспорта, несполучлива покупка, остра размяна на реплики... Сменете посоката на заниманията си докато е време, намалете контактите, дистанцирайте се. Може да не спечелите, но няма и да загубите.

Козирог

Координирайте действията си с тези на партньора. Отстъпете лидерската функция и просто подпомагайте и участвайте в различните инициативи и предложения. Ще се почувствате много по-полезни, по-спокойни и по-доволни от себе си.

Водолей

Ориентирайте вниманието си към рутинните задачи, действайте с равномерно темпо и не привличайте вниманието. Всеки опит за реализация на разни нестандартни идеи ще предизвика въпроси, а отговорите определено ще ви затруднят. Не прекалявайте с разходите.

Риби

Въздържайте се от любовни авантюри и прибързани решения относно връзките си. Използвайте свободното време за анализ на преживените неприятности и обмисляне на подходяща тактика за действие. Общувайте само с най-близките си хора, които не ви натоварват с капризи и претенции.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари