IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 24 юли

24 юли 2017 05 40

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Резултатите от работата ви днес са пряко свързани с комуникацията. Осигурявайте си информация самостоятелно и то без да бързате. Където няма категорични данни, може да се възползвате от чужди практики.

Телец

Действайте с равномерно темпо. Напредъкът ви зависи от умението да се изразявате ясно, точно и да изисквате конкретни условия и уговорки. Не отлагайте срещите си, ще създадете лошо впечатление.

Близнаци

Занимавайте се предимно със задачите, които изникват на момента и са класирани като „спешни“. Част от рутинната работа може да бъде отложена, но с актуалните извънредни занимания е желателно да се справите в момента на появяването им, за да си спестите усложнения.

Рак

Предпоставките за постигане на добри резултати са творчески подход и дисциплина. Ще трябва да се занимавате с новите и с текущите задачи едновременно. Ще си осигурите необходимата помощ, ако общувате спокойно и не се въздържате от пространни обяснения.

Лъв

Ориентирайте вниманието си към най-важното, но не бързайте. Предпоставките за успех са налице, стига да прецените правилно личните си възможности. В част от случаите ще е достатъчно само да нахвърляте идеята, сътрудниците ви ще се справят.

Дева

Заниманията ви ще са свързани с интензивни контакти, обмен на информация, кореспонденция, телефонни разговори. Съществуват предпоставки за лесна уморяемост, леки пристъпи на главоболие. Осигурете си почивка на чист въздух с леки физически упражнения, ако се случи. Съобразявайте се с мнението на събеседниците си.

Везни

Задачите ви ще бъдат свързани с контакти между хора на различна възраст, националност или етнически групи. Ако интересите са общи, едва ли ще имате някакви спънки. Водещ критерий трябва да е финансовият резултат.

Скорпион

Опитайте се да действате целенасочено, а не по инерция. На моменти ще се налага да преориентирате усилията си от едно направление към друго. Ще се справите, ако заложите на вродената си артистичност и оригиналност.

Стрелец

Не отлагайте замислите си. Не всичко ще се получи по първоначалните ви предположения, но след като вече имате изградена концепция е желателно да я следвате. Търсете алтернативен вариант, само ако се налага да правите допълнителни разходи.

Козирог

Някой от близкото ви обкръжение ще изкаже недоволство или ще се опита да подкопае позициите ви. Контролирайте емоциите и реагирайте, едва когато разполагате с неоспорими аргументи. Не е толкова важно да се защитите на момента, колкото да установите мотивите на нападателя си.

Водолей

Идеите ви ще впечатлят събеседниците и ще привлекат вниманието. Бъдете предпазливи, защото това е „нож с две остриета“. Освен популярност може да си спечелите и врагове. Ще направите правилни заключения, ако изслушвате внимателно събеседниците си.

Риби

Работата ви често ще изисква да координирате действията си или да се консултирате по неясни въпроси. Не се отказвайте от възможността да обмените мнение с колеги от подобни направления. Използвайте възможностите на интернет за организация на конферентни връзки.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари