IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Седмичният ви хороскоп за 24-30 юли

24 юли 2017 07 40

Какво вещаят звездите за следващите седем дни

Снимка: Pixabay

Снимка: Pixabay

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Tialoto.bg ви предлага седмичен хороскоп за периода 24-30 юли, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Енергетиката ви е стабилна. Ориентирайте усилията си към дейности с практически характер. Ако се налага да ползвате нечии услуги, то бъдете взискателни, указанията ви трябва да са ясни и недвусмислени. Финансовите операции ще са печеливши, ако не са на особено големи суми. Въздържайте се от прояви на ревност.

Телец

Почти непрекъснато ще се занимавате с решаване на чужди проблеми. Много е вероятно още в първите дни да ви стане досадно и да установите, че хората, които ви молят за помощ биха могли да се справят и самостоятелно. Проявете откровеност, ако искате да ги мотивирате да се вземат в ръце. Участвайте само там, където съдействието ви е абсолютно необходимо. Не се очакват промени във финансовото ви състояние.

Близнаци

С доста промени ще е белязана седмицата. Ще успеете да се справите със затруднение, свързано с най-близките ви роднини, родители или деца. Не е изключено да придвижите и някои дейности по дома и обзавеждането. Преценявайте собствените си възможности и се възползвайте от удобните моменти максимално. Следвайте плановете си, а не чужди съвети. Не е изключено да получите допълнителни приходи.

Рак

Разчитайте на себе си и действайте активно. Ако преди сте имали съмнения дали ще се справите с една или друга задача, то през тази седмица можете смело да се заемете именно с онова, което ви е изглеждало трудно. Повярвайте в себе си, не отстъпвайте пред затрудненията. Не всичко ще е точно както си го представяте, но това не бива да е повод за песимизъм.

Лъв

Обстоятелствата са изцяло на ваша страна. Би било голяма грешка да не се възползвате. Следвайте въображението си, осигурете си сътрудничество, изградете алгоритъм, създайте алтернативни варианти и ще се удивите от получените резултати. Някои представители на вашия знак ще си отговорят на въпроса да създам ли семейство или не. Не са изключени допълнителни разходи, но те ще са свързани с радостно събитие.

Дева

Колкото по-сложна е дадена задача, толкова по-лесно ще се справите с нея. Важно е да си осигурите подходяща обстановка, за да можете да мислите на спокойствие и да си набавите скоростно липсващата ви информация. Не пренебрегвайте и предложенията на партньорите си, те може да ви подскажат оригинално решение на нестандартен проблем. Контролирайте емоциите и се въздържайте от създаване на нови контакти.

Везни

Мотото на тази седмица е: смело, решително и самостоятелно. Отстоявайте позициите си, само така ще успеете да реализирате идеите си на практика. Подхождайте твърдо към опитите да бъде нарушено личното ви пространство, не е време за отстъпки и съмнения. Изразходвайте финансите си пестеливо, не губете време с лични разправии.

Скорпион

Повечето събития през тази седмица изобщо няма да ви харесват, но е излишно да се противопоставяте. Реагирайте на промените, които биват налагани от външни фактори с чувство за хумор. Опитите да промените ситуацията хем ще се провалят, хем ще ви изтощят. Особено ако става дума за решения на близките ви, ще е напълно излишно да водите безкрайни спорове. Едва ли ще успеете да се поберете в предварително определения бюджет.

Стрелец

Проблемите, доколкото ги има, ще са на работното място. Не е изключено стар, временно позабравен спор, да пламне с нова сила. Не гледайте „на въпреки“ и „не тръгвайте с бутонките“. Обстоятелствата са променени, така че и резултатът ще е различен. Някой се опитва да ви конкурира, но всъщност си прави лоша услуга. Вместо да ви извади очите, ще ви изпише веждите, защото вероятно ще получите допълнителни финансови постъпления.

Козирог

Действайте директно и без заобикалки. Наричайте нещата с истинските им имена. Колкото сте по-прями, по-откровени, толкова по-бързо ще ликвидирате възможността да ви атакуват или да ви натоварват с чужди грешки. Ще установите кой наистина ви подкрепя и кой „ви мъти водата“. Ако сте набелязали някаква скъпа покупка, то през тази седмица е много вероятно да я реализирате.

Водолей

Печелившата ви тактика през тази седмица е да разпределяте равномерно времето, силите и ресурсите си. Професионалните задължения няма да ви затруднят, но обстановката на работното място може да е леко напрегната и негативните емоции да ви разсейват. Мислете за себе си, концентрирайте се върху най-важното. Новите контакти ще са интригуващи и ще ви подскажат интересни методи на работа. Въздържайте се от обсъждане на финансови сделки.

Риби

Не се захващайте с нищо ново, още повече ако изисква допълнителни финансови вложения. Пестете си силите и се старайте да общувате с предпочитана от вас компания. Отделете време за попълване на липсващите ви знания в практикуваната от вас област. Дистанцирайте се от личности, които ви натоварват с проблемите си и ви въздействат негативно. Споделяйте съмненията и желанията си с любимия човек. Избягвайте непланираните покупки.

(
Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари