IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 25 юли

25 юли 2017 05 35

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Не потискайте спонтанното желание да споделите и обсъдите идеите си. Общителни сте, настроението ви е оптимистично. Ако се налага да пътувате във връзка с професионалните си занимания или да присъствате на делова среща, то не отлагайте.

Телец

Контактите и разговорите ще са много интензивни, но не и полезни. Увлечени в различни теми може да забравите или пропуснете нещо важно. Осигурете си подходящи условия за обмисляне на практическите задачи и проверка приложимостта на идеите си.

Близнаци

Ситуацията ще е динамична и често ще се налага да пренасочвате вниманието си от една тема на друга. Действайте, съобразявайки се с актуалните условия към момента. Каквито и планове да си правите ще се наложи да ги промените. Въздържайте се от щедри обещания.

Рак

Използвайте времето си първо за проверка на вече завършените задачи и едва след това за подготовка на новите проекти. Прегледайте и систематизирайте наличната информация. Въздържайте се от нови запознанства и бъдете предпазливи по време на пътуване.

Лъв

Ориентирайте усилията си към дейности с интелектуален характер. Преценете обективно нивото на познанията си в сферата, към която сте се ориентирали и отделете време за усвояване на допълнителна информация. Въздържайте се от съмнителни финансови уговорки.

Дева

Ще разполагате с достатъчно време за размисъл. Анализирайте съмненията си и най-вече причините за тях. Вероятно ще установите, че не всички са основателни, една част са плод на собствените ви страхове и от вас зависи да ги отхвърлите. Не се колебайте твърде дълго.

Везни

Енергетиката ви е леко нестабилна и създава предпоставки за неувереност, прояви на меланхолия. Ежедневната работа едва ли ще ви ентусиазира, но разговор с приятел ще повиши тонуса ви, ще ви подтикне да споделите тревогите си, а и ще ви помогне да ги преодолеете. В края на деня настроението ви ще е далеч по-оптимистично.

Скорпион

Желателно е да довършвате започнатото, но не и да се престаравате. Сравнявайте, комбинирайте различни условия и създавайте алтернативни варианти. Ще са ви полезни, защото за част от заниманията ще се натъквате на пречки.

Стрелец

С приятна изненада или окуражаващ разговор ще започне деня, което ще повиши тонуса ви. Действайте последователно и оперативно. Не отлагайте дейностите, за чиято реализация съществуват условия, независимо че може да сте ги предвидили за по-късно.

Козирог

Стар спор отново ще стане актуален и ще се установи, че позицията, която сте изложили преди време е била правилна. Обективно погледнато, това ще е ваша победа, но едва ли ще ви зарадва. Опитайте се да изясните всички възникнали към настоящия етап въпроси, за да спестите последващи обвинения.

Водолей

Ще завършите успешно преговори или сделка, която оформяте от доста време. Няма да се получи изведнъж, нито съвсем гладко, но пък ще ви даде възможност да установите естеството на затрудненията и начин за преодоляването им. Подхождайте към положителния резултат с умерен оптимизъм.

Риби

Някои дейности ще изискват точност и концентрация. Намалете контактите, съобразявайте се с обстановката и отчитайте възможните варианти. Не се заемайте с несвойствени задачи.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари