IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кобилкина вкарва и мъжа си в семинарите, обучават хитруши и бизнесмени

25 юли 2017 07 10

Двамата ще ни „учат“ как се прави бизнес без капитал

Снимка: Facebook

Снимка: Facebook

Семинарите на Наталия Кобилкина ще бъдат разнообразени и с нейния мъж Такис Дретакис. Досега рускинята взимаше парите на желаещите жени да бъдат хитруши, гейши или пък да направят мъжа от мухльо в пич.

Е, вече в тренингите ще се включи и нейният мъж Такис Дретакис, с когото се венчаха преди няколко месеца.

Любопитни са и темите, които са заложили на кукичката си – „Искате ли да имате повече пари в живота си?“ и „Как да отключим нашите страхове и блокажи и да си позволим да сме богати?“. Най-бизнес ориентирана е обаче последната и звучи доста налудничаво, ако попитате някой икономист – „Как да стартираме собствен бизнес, ако нямаме капитал и много пари?“.

Как точно се стартира бизнес без пари е доста интересна тема и ще се радваме да споделим техния опит. Едва ли ще бъде с вълшебните капки на Кобилкина, която тя набързо спря след медийни публикации.

Иначе Наталия и Такис са на нещо като меден месец и обикалят европейски дестинации. Титулуващата се за сексоложка рускиня сподели кадри от тяхна почивка в Монте Карло.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари