IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

51-годишна се бори за най-големия бюст на Острова, живее у нас

25 юли 2017 10 30

Шарън Перкинс готова да налее 2500 кубика

Снимка: OMG My Midlife Crisis/ Chanel 5

Снимка: OMG My Midlife Crisis/ Chanel 5

Блондинка, която вече има доста внушителни импланти в гърдите, планира да заслужи титлата за „най-големи гърди в Обединеното кралство“, като увеличи размера им. Тя е решена да направи това, въпреки предупреждението отстрана на специалист, според който процедурата крие рискове за здравето.

51-годишната Шарън Перкинс от Ковънтри, Уест Мидландс, Англия, навършва своите петдесет години, които вижда като шанс да преоткрие себе си с помощта на пластичната хирургия.

Разведената със съпруга си и майка на три деца Шарън харчи 10 хиляди паунда за увеличаване на бюста.

„Оказа се, че имам втория по големина бюст в Обединеното кралство. Въпреки че е случайност, мога да направя кариера от това и аз ще се възползвам от тази възможност“, казва Шарън пред телевизионното предаване на Channel 5.

В предаването се проследява пътя ѝ в търсене на хирург, който да се съгласи да уголеми бюста ѝ, в който вече има около 1500 кубика силикон. Желанието на Шарън е той да се увеличи до 2500 кубика.

Един специалист от Бирмингам предупреждава, че тежестта на имплантите може да доведе до сериозни проблеми с врата и раменете. Освен това, умората на мускулите крие риск от увреждане на гръбнака и прешлените. Специалистът допълва, че това е отвъд нормалните граници.

Но Шарън и годеникът ѝ Карл не обръщат внимание на тези съвети, тъй като са убедени, че съществува възможност бюстът да се увеличи, без да обръщат внимание на рисковете.

Сега Шарън, която живее в България заедно с новия си годеник се завръща в Обединеното кралство, за да потърси съвет от агент, за да ѝ помогне да се сдобие със слава.

Снимки на Шарън Перкинс може да разгледате в нашата галерия.

Автор на статията:
Анна Дантева

КоментариКоментари