IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 26 юли

26 юли 2017 05 40

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Постарайте се да разпределите времето си оптимално. Ще се наложи да балансирате между личните и деловите отношения, а някои факти да съобщавате изключително деликатно поради опасност от конфликт. Въздържайте се от промени, свързани с професионалния ви статус.

Телец

Адаптирайте действията си към обективните възможности. Не си поставяйте твърде амбициозни цели. Действайте с умерено темпо, придържайки се към прословутия си практицизъм и без излишни експерименти, застрашаващи здравето и безопасността ви.

Близнаци

Ще се наложи да отделите време и да ориентирате вниманието си към някакъв битов проблем. Не очаквайте и не изисквайте твърде много от хората, които са склонни да ви помогнат. Запазете чувство за мярка и не навлизайте в чужди територии.

Рак

С каквото и да се захванете днес ще са ви нужни две неща: информация и сътрудничество. Може да се натъкнете на затруднения и неразбиране, обаче. Търсете консултация от хора, с които не сте свързани професионално или лично. Ще са много по-обективни в отношението си към вас.

Лъв

Енергетиката ви е леко нестабилна, но по-сериозната грижа е, че и финансовото ви състояние е доста неясно. Въздържайте се от каквито и да било покупки, дори да са ви нужни. Ще се окажат със скрити дефекти, а рекламацията ще е проблемна. Не подписвайте финансови документи, особено с дългосрочно действие.

Дева

Намалете както инициативата, така и контактите. Придържайте се към обективните условия и следвайте общата тенденция. Онова, което за околните е трудно, за вас може да се окаже лесно и обратно, така че не се набивайте на очи, за да не си създадете неприятни допълнителни ангажименти.

Везни

Задачите ви ще са по-сложни от обикновено или пък няма да разполагате с нужното обезпечение. Обмисляйте действията си самостоятелно. Мислете не за положителния краен ефект, а за междинните спънки, причинени от външни фактори.

Скорпион

Изпипвайте детайлите. Необходимостта да отделяте време за всяка дреболия може и да не ви хареса, но в крайна сметка резултатите от старанието ще надминат очакванията ви и ще получат подобаващ финансов еквивалент.

Стрелец

Ще ви напомнят за стари обещания или за грешка, която сте допуснали преди време. Разговорите днес няма да са от най-приятните, но е желателно да запазите присъствие на духа и да не се впускате в ожесточени спорове. Ако не искате да влошите отношенията си, то изказвайте се аргументирано.

Козирог

Интензивни ще са контактите с деловите ви партньори от други градове или извън страната. Разглеждайте „под лупа“ всички предложения за промяна на бизнеса, професионалното ви положение или на съществуващи договори. Има слаби места, които могат да ви подведат.

Водолей

Вероятно ще изгладите някакво недоразумение със съседи или далечни роднини. Не се старайте да взимате инициативата в свои ръце. Оставете ги да си кажат претенциите, за да можете да си изградите печеливша тактика.

Риби

Склонни сте да идеализирате обстановката и отношенията. Нищо няма да е такова, каквото ви изглежда. Опитайте се да „четете между редовете“ и да „слушате между изреченията“, за да не преживеете неприятно разочарование.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари