IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 27 юли

27 юли 2017 05 40

Какво вещаят звездите днес?

Снимка: Instagram

Снимка: Instagram

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Заемете пасивна позиция. Не е желателно да натрапвате мнението си, да парадирате с постиженията или да се опитвате да се намесвате на всякъде, във всичко. Ще има затруднения при изпълнение на рутинните ви задачи, недоразумения със събеседниците. Приемете фактите такива, каквито са.

Телец

Събитията ще са доста по-различни от предположенията ви. Не е изключено да изникнат спънки при реализацията на творческите ви проекти или конфликти с хората от обичайното ви обкръжение. Реагирайте спокойно, денят ще завърши с приятна изненада.

Близнаци

Не си поставяйте твърде амбициозни задачи. Ако днешната ви работа е свързана с придвижване от едно място на друго, то добре е да предвидите малко повече време за транспорт от обикновено. Съществуват предпоставки за задръжка или инцидент.

Рак

Трудно ще ви се получават нещата днес. Независимо от липсата на напредък е желателно да запазите спокойствие и да не изоставяте започнатото. В края на деня не е изключено да ви изненадат гости или да ви поканят на среща с приятели сред природата.

Лъв

Въздържайте се от прояви на прекалена инициатива. От една страна може да провокирате конкурентите си, от друга да изнервите колегите. Действайте с умерено темпо и с внимание към детайлите.

Дева

Настроението ви е неустойчиво, но и околната среда едва ли ще ви подейства оптимистично. Днес не е изключено да изпитате недоволство от самите себе си или просто всичко да се случва обратно на очакванията ви. Организирайте си някакво развлечение вечерта, ще се почувствате значително по-добре.

Везни

Ще се наложи да отделите време за корекции на предишни задачи и да ги сместите с актуалните. Старите ще са свързани по-скоро с уреждане на битови въпроси, някакви домашни задължения. При работа с документи бъдете изключително прецизни.

Скорпион

Ще имате възможност да проявите инициатива и да докажете индивидуалните си възможности. Възползвайте се, не е изключено да получите одобрение за проект, който преди време е бил отхвърлен. Не прекалявайте с разходите.

Стрелец

Непрекъснато ще се налага да се съобразявате с някакви външни фактори, които ще спират или затрудняват реализацията на заниманията ви. Ситуацията определено няма да се отрази положително на настроението и самочувствието ви. Запазете спокойствие, до вечерта нещата ще се променят и ще установите, че така е било по-добре за вас.

Козирог

С ежедневната работа едва ли ще имате проблеми, но част от контактите може да се окажат доста неприятни. Бъдете готови за непредвидени събития или разговори, които ще ви върнат към моменти от миналото, с които не се гордеете особено. Не забравяйте, че лошият опит е по-добър от липсата на опит.

Водолей

Като цяло денят ще е спокоен, едва ли ще го запомните с нещо специфично. Темпото и посоката на усилията ви зависят изцяло от вас. Вечерта може да си организирате предпочитано развлечение, но в рамките на обективните си финансови възможности.

Риби

Следвайте принципите си. Ще се натъкнете на затруднения, които може да ви разколебаят, но не е желателно да правите компромиси с личните си разбирания и да отстъпвате от вече достигнатите позиции. Ако имате желание да промените елементи от имиджа си, действайте смело.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари