IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кажи ми какво ядеш, за да ти кажа коя зодия си (II част)

27 юли 2017 14 40

Оказва се, че можем да променим живота си, като променим хранителните си навици

Снимка: Pixabay

Снимка: Pixabay

Астролозите са направили интересна съпоставка между зодиакалните знаци и проблемите като седнат на трапезата. С какво да се хранят, с какво прекаляват, каква е подходящата диета – на тези въпроси отговарят и звездите.

Везни

Склонни сте да преяждате от стрес или пък да загубите апетит заради силни емоции. Стремете се режимът ви на хранене да не се нарушава. Така ще си осигурите хармония и здраве.

Скорпион

Вашият проблем е в злоупотребата с различни стимуланти – от кафе до нещо още по-сериозно. Яжте това, което ви успокоява и ви дава реална енергия, а не илюзията за всемогъщество за няколко часа.

Стрелец

При вас липсва чувството за мярка. Яжте често и в малки порции – това е вашата идеална схема. Киселият вкус ще ви помогне да ускорите обмяната на веществата, ако сте прекалили.

Козирог

Силно се нуждаете от минерали. Идеалната диета за вас е – много зеленчуци, но с малко месо. Но вие сте отговорни и чудесно знаете как да балансирате режима си на хранене, за да бъдете здрави.

Водолей

Сложно е да ви се даде съвет, и не само за храненето. Толкова сте стихийни, че и бедствени понякога. Затова ви съветваме да се опирате на интуицията си при избора на храна, дори може да се доверите понякога на партньорите си по маса.

Риби

Основната ви задача е да намалите употребата на сладко и солено. Трябва да се контролирате, тъй като сте склонни да преяждате и дори да препивате. Бъдете умерени във всичко.

Хранителните навици на първите шест зодии можете да си припомните тук

Автор на статията:
Галина Чолакова

КоментариКоментари