IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 28 юли

28 юли 2017 05 40

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Контактите ще са интензивни, част от тях доста конфликтни. Причина за стълкновение може да е обсъждането на юридически казус или партийни различия. При обсъждане на професионални въпроси се придържайте към установените правила и законови изисквания.

Телец

Не са изключени дребни спорове и дрязги на тема мода, спорт, изкуство в колектива, в който пребивавате. В състояние сте да успокоите обстановката. Просто сменете темата и се опитайте да насочите вниманието на участниците в съвсем друга посока, която да ги ангажира по еднакъв начин.

Близнаци

С интересни преживявания ще е свързан днешният ден. Предстои кратко пътуване, което може да се превърне в забавно приключение. Въздържайте се от контакти с непознати, за да не придобие приключението негативни нюанси.

Рак

Хората от обичайното ви обкръжение може да се разделят на два враждуващи лагера по много глупав повод. Търсете „златната среда“, по възможност не се намесвайте и не давайте възможност да ви провокират. От вас зависи да си спестите неприятните емоции.

Лъв

Ще се справите с няколко задължения едновременно. Инициативата ви ще бъде посрещната с одобрение. Ситуацията е благоприятна да се върнете към стара идея, която преди време е била отхвърлена. Сега ще намери реализация.

Дева

С доста противоречиви събития ще се наложи да се справите днес и от някои от тях може да изпитате разочарование. Опитът ви да помогнете или съдействате на някого от близките си може да се натъкне на неразбиране и безразличие. Финансовото състояние ще е динамично.

Везни

Един от успешните ви дни. Ще успеете да реализирате дори смелите си замисли. Привлекателни сте и ще спечелите благоразположението на хората, от които зависи напредъкът на проектите ви. Постарайте се да не губите чувство за мярка в претенциите.

Скорпион

Опитайте се да преценявате фактите и събитията глобално, не се вторачвайте в подробностите, за да не се получи така, че „покрай дивото да изпуснете питомното“. Следвайте общата тенденция, не привличайте вниманието и не занимавайте околните с личните си проблеми.

Стрелец

Участието ви в колективната работа днес ще е много интензивно и много важно. Почти нищо няма да се случва без личната ви инициатива и намеса. В същото време не бива да омаловажавате предложенията на останалите участници, а да ги комбинирате и използвате.

Козирог

Събитията ще са източник на сериозни вълнения и съмнения, но се опитайте да не давате външен изблик на емоциите. Проявете предпазливост, изказвайте се само ако разполагате с непоклатими аргументи. Бъдете готови повече за противопоставяне, отколкото за подкрепа.

Водолей

Сравнително спокоен ден, ако не се опитвате да участвате в екстремни преживявания и не преследвате силни усещания. Избягвайте местата, където има струпване на много хора, може да се случи неприятен инцидент, който ще ви огорчи, макар и да не ви засегне пряко. Не е изключено да получите интересен подарък.

Риби

Събитията ще са доста напрегнати, но не сте в състояние да окажете каквото и да било влияние. Може да се наложи да предприемете някои умерени рискове, но по отношение на финансите е желателно да сте по-внимателни и да се въздържате от прояви на разточителност.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари