IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 29 юли

29 юли 2017 07 00

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Ще имате възможност да изгладите някакво лично недоразумение. Действайте спокойно и добронамерено. Въздържайте се от ексцентрични предложения. Ако се налага, аргументирайте се с утвърдените правила и закони.

Телец

Дребни на пръв поглед и не съвсем логични случки ще привлекат вниманието ви. Опитайте се да вникнете в подробностите, за да си обясните причините и следствието. Не участвайте в никакви спорове, ако нямате ясна представа какво точно се случва.

Близнаци

Не си създавайте твърде амбициозни планове. Ще сте много по-полезни, ако се включите в общите дейности, отколкото ако действате самостоятелно. Ако очаквате прекалено много, ще се разочаровате.

Рак

След разговор с близък приятел или роднина може да преосмислите целите си или да си поставите нови, да ви хрумнат интересни идеи. Не се ентусиазирайте твърде много и не стартирайте никакви общи проекти, ако не сте ги скрепили с писмено споразумение и не разполагате реално с нужните ресурси.

Лъв

Ориентирайте вниманието си към рутинните дейности и спазвайте правилата. Излишно е да се опитвате да внасяте някакви нестандартни методи на работа. По-скоро ще се затрудните, отколкото да си помогнете. Зачитайте желанията на близките си.

Дева

Придържайте се към предварително избраната програма. Постарайте се да довършите започнатото като отчитате влиянието на външните фактори, давате си сметка за детайлите, но без да се вторачвате в тях. Не са изключени финансови постъпления или подарък.

Везни

Спокоен ден. Контактите ви ще са доста семпли и предимно с хора, които ви действат положително. Ще имате възможност да възстановите физическите си сили и душевното равновесие. Отделете време за любимите си занимания.

Скорпион

Идеите ви са интересни, но все още е рано да се заемете с реализацията им. Първоначално отделете време за изясняване на детайлите и подготовка. Ако се нуждаете от съдействие е важно предварително да уговорите сътрудничеството в дългосрочен план.

Стрелец

Първоначално може да се натъкнете на някакви спънки в работата си, но много скоро „палачинката ще се обърне“ и всичко ще ви се получи според очакванията. Ще разполагате с достатъчно свободно време, за да организирате някакво развлечение или кратко пътуване с близките си. Не пропускайте възможността.

Козирог

Ще преживеете вълнения от личен характер. Човек, на когото държите особено много може да реагира негативно на идеите или предложенията ви, да даде сигнали за недоволство. Постарайте се да изясните ситуацията спокойно. Поводът за недоволство ще се окаже дреболия, към която нямате отношение.

Водолей

Събитията ще се развиват според очакванията ви. Може спокойно да заложите на личната си тактика и желания. Ако ви е нужна информация или консултация ще я получите преди да я потърсите.

Риби

Имате ясна концепция с какво ще се занимавате днес, но преди да започнете ще се наложи да се справите с поредица дребни, непредвидени затруднения. Приемете го като изпитание за личната ви упоритост. Важен е крайният резултат.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари