IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кой знак от зодиака да избягваме? (II част)

3 август 2017 14 20

Вижте кои зодии са несъвместими с вашата

Снимка: Pixabay

Снимка: Pixabay

По мнението на астролозите, да се обясни защо не можете да намерите общ език с някои хора е много просто – техният знак категорично не подхожда на вашия. За да не губите ценно време за ненужни конфликти с хората, вижте онези, които трябва да избягвате. Вече ви представихме кои са несъвместимите зодии за първите шест знака, вижте и за останалите.

Везни е несъвместим с Рак

Те се стремят към равновесие и спокойствие, докато Рак със завидна постоянност обичат да устройват „емоционални бури“, за да почувстват „цялата острота на живота“. Тук хармонията е невъзможна.

Скорпион е несъвместим с Лъв

Имат твърде много общи черти, затова съперничеството е неизбежно. По време на конфликти нито един от двата знака няма да направи компромис. Заради това и най-малкият спор може да доведе до сериозни последствия.

Стрелец е несъвместим с Телец

Активната жизнена позиция на Стрелец противоречи на спокойния и прагматичен Телец. Освен това едва ли ще можете да водите конструктивен диалог на тема семейният бюджет, след като Телец вече е направил сметката и Стрелец видимо е прахосник.

Козирог е несъвместим с Овен

И двата знака не допускат компромис. Следствието са постоянните скандали. Козирог не може до края да открива чувствата си на Овен. А той от своя страна приема това като проява на слабост и демонстративно показва своето снизходително отношение към партньора. А това още повече дразни Козирог.

Водолей е несъвместим със Скорпион

Независимо от привидното спокойствие, Водолей може да прояви твърде бурни емоции. И в порив на чувства може да наговори на партньора куп неща, а след това да търси начин да се извини, което ще побърка Скорпион. А той не може да прощава.

Риби е несъвместим с Водолей

Както Риби, така и Водолей са свръхчувствителни знаци. За да построят хармонични отношения, са им необходими партньори, които да бъдат прагматични и не толкова емоционални. Иначе съществува риск да се „удавят“ в сълзи.

Автор на статията:
Галина Чолакова

КоментариКоментари