IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Дневният ви хороскоп за 5 август

5 август 2017 07 00

Какво ви чака днес?

Снимка: Instagram

Снимка: Instagram

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята.

Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира. Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Може да не ви се вярва, но денят ще е свързан с изненада. А изненадата вероятно ще е свързана с близките ви и няма да е от най-приятните. Вероятно ще избухне конфликт, който назрява от доста време. Постарайте се да го предотвратите още в зародиш.

Телец

Въпросите, които ще представляват интерес за вас днес ще са твърде далече като тема от основните ви занимания. Вероятно ще са свързани с обмисляне на пътешествие или систематизиране на информация от непозната област. Не се учудвайте, ако близките ви реагират скептично на опитите да ги запознаете с увлеченията си.

Близнаци

Част от днешните случки ще са изненадващи и може да ви заварят неподготвени, да ви подтикнат към прибързани действия. Мислете прагматично и не рискувайте, особено ако става дума за членове на семейството, финансови сделки или имущество.

Рак

Ще се наложи да се справите с дребни разногласия между членовете на семейството. Постарайте се да уредите конфликтите колкото е възможно по-спокойно и по-дипломатично. Част от въпросите ще ви засягат лично, може и да ви изнервят, но емоционалните изблици със сигурност няма да са най-доброто решение.

Лъв

Едва ли ще успеете да реализирате личните си желания по начина, който си представяте. Много по-вероятно е да се наложи да ориентирате усилията си за осъществяване на някаква обща цел. Както положителните, така и отрицателните тенденции на деня може да излязат от контрол и да създадат допълнителна заетост.

Дева

Непривично емоционални и впечатлителни сте днес. Стремежът към силни усещания може да ви подтикне към необмислени постъпки. Опитайте се да запазите чувство за мярка и да не прекалявате с нищо, най-вече с алкохол, любовни авантюри и високи скорости.

Везни

Приемете случващото се днес с чувство за хумор. Денят ще е изпълнен с доста впечатления и емоционални преживявания, но не по ваша инициатива. Някой от близките прекалено ще драматизира затрудненията си и ще се стреми да получи вниманието ви. Реагирайте с усмивка, вместо с досада. Ще е по-лесно.

Скорпион

Не е изключено да ви поканят за участие в някакво публично мероприятие. Не отказвайте, преживяванията ще са интересни. Погрижете се за безопасността си, обаче, защото където има струпване на много хора съществува и вероятност за инцидент.

Стрелец

Покана за гостуване, пътуване или посещение на близки при вас ще ви принуди да направите допълнителни разходи. Въздържайте се от прояви на прекалена щедрост и разточителност и не прибягвайте до скритите си запаси. Преценявайте финансовите си нужди с оглед бъдещи инвестиции без заеми.

Козирог

За част от днешните занимания няма да имате ясна концепция и това може да ви създаде усещане за напрежение и несигурност. Споделете съмненията си с близките и потърсете мнението им. Със сигурност ще ви подскажат идеи, които с лека трансформация биха ви свършили работа.

Водолей

Ще се натъкнете на някои затруднения при реализация на днешните си замисли. Част от тях ще са толкова неочаквани и странни, че ще ви принудят да преосмислите критериите си за добро и лошо. Ще са свързани със субективен фактор, но преди да помислите за отмъщение помислете доколко са били грешни личните ви действия.

Риби

Енергетиката ви е стабилна, но решавайки да се занимавате с мащабни дейности първо помислете дали разполагате с необходимите ресурси и след това дали не надценявате готовността на близките си да ви помогнат. И по двата показателя може да преживеете сериозно разочарование, така че постарайте се да сте максимално обективни.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари