IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Дневният ви хороскоп за 6 август

6 август 2017 07 00

Какъв ще бъде денят според звездите?

Снимка: pexels.com

Снимка: pexels.com

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Настроението ви е оптимистично и сте мотивирани що се отнася до собствените ви въжделения. Ако сте прекалено припрени може да се сблъскате с неодобрението на близките си. Желателно е да синхронизирате собственото си темпо с тяхното.

Телец

Занимавайте се с дейности, които ви засягат лично и не се намесвайте в чужди грижи и решения, освен ако лично не ви помолят. Днес ще свършите много работа, но добрите резултати в известна степен ще са за сметка на удобството ви.

Близнаци

Началото на деня може да е свързано с лоши новини, чувство на неудовлетвореност, недоволство от самите себе си. Намерете начин да се усамотите, да анализирате ситуацията, да си изясните причините за обхваналите ви емоции. След това ще знаете и как да се справите с тях.

Рак

Още в началото на деня може да ви се стори, че сте влезли в ролята на телефонна централа. Само който не ви знае телефонния номер, той няма да ви се обади и на всичкото отгоре всеки ще ви занимава с проблемите си. Спрете атаката докато е време, ако не искате останалата част от деня да мине в главоболие и безсъние.

Лъв

Не се опитвайте да контролирате събитията и да направлявате действията на околните. Може да се наложи на моменти да се занимавате с дейности, които не са ви много приятни, но е по-добре да приемете фактите такива, каквито са. По-важно е да не разочаровате близките си, отколкото да угодите на собствените си желания.

Дева

Ще имате прекрасната възможност да действате според собствената си воля. Ще правите каквото ви е приятно, ще разполагате с достатъчно време както за довършване или доизкусуряване на някои предишни дейности, така и за любимите си занимания.

Везни

Нечии чужди интереси ще се окажат по-важни от вашите и вероятно ще се наложи да жертвате свободното си време. Не е подходящо точно днес да си насрочвате любовни или романтични срещи. Преживяването ще е по-скоро разочароващо.

Скорпион

Ще успеете да съчетаете полезното с приятното, важните цели с развлекателни моменти. Не се отказвайте от предложената помощ. Може да не се възползвате от получените препоръки и споделен опит, но ги изслушайте внимателно.

Стрелец

Постарайте се да направите, каквото сте си набелязали за днес. Повечето от тези задачи ще са досадни, но не е добра идея да ги отлагате. С малко повече ентусиазъм бихте могли да си осигурите помощници и да се справите за кратко време.

Козирог

Контролирайте емоциите и се въздържайте от импулсивни решения. Не е изключено да се ентусиазирате прекалено много от идея или предложение на приятел. Опитайте се да подходите с привичния си прагматизъм и ще установите, че нещата съвсем не са такива, каквито ви ги представят.

Водолей

Енергетиката ви е леко нестабилна. Не се захващайте със сложни и трудоемки дейности. Отделете време за анализиране на отношенията и дефиниране на причините за съществуващите проблеми. Ще ви хрумнат поне няколко начина за ликвидирането им.

Риби

Не оставайте сами. Потърсете компанията на хората, с които ви е най-приятно и си организирайте някакво парти, разходка сред природата. Трябва да споделите мислите, които ви вълнуват, за да придобият реални измерения.

Автор на статията:
Анна Дантева

КоментариКоментари