IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 7 август

7 август 2017 05 40

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Ориентирайте вниманието си към дейности, изискващи творчески подход. Много е вероятно да намерите подкрепа за идеи, които преди време са били подложени на критика и неодобрение. Възползвайте се от възможността да промените статуса си.

Телец

Не разчитайте на случайности, а на себе си. Част от заниманията ще са с неясен краен резултат и ще ви затруднят. Не започвайте нищо ново, ако имате недовършени проекти, ще попаднете в задънена улица.

Близнаци

Едва ли ще се натъкнете на непреодолими затруднения при реализация на целите си, но пък и резултатите няма да удовлетворят изцяло очакванията ви. Източник на радост и добро настроение ще са личните отношения. Ще получите похвала за предишни постижения.

Рак

Ще се занимавате предимно с финансови въпроси. Не е изключено да се наложи да направите непредвидени разходи, които да предизвикат конфликт. Анализирайте фактите и преценете дали няма резервен вариант.

Лъв

Преценявайте обективно целите си и не изпадайте в крайности. Енергетиката ви е леко нестабилна, действайте с умерено темпо. Съобразявайте се с предпочитанията на любимия човек, ако искате да избегнете неприятни разговори.

Дева

Ще успеете да довършите започнатото. Крайните резултати зависят изцяло от умението ви да се ориентирате в обстановката и отношенията. Ако някой ви се противопоставя, помислете не само дали има основания, а и от кого може да получи подкрепа.

Везни

За да напреднете бързо е желателно да разглеждате проблемите детайлно. Колкото сте по`на ясно с подробностите, толкова по-лесно ще постигнете желаната цел. Подгответе се психически за „подводни камъни“.

Скорпион

Съобразявайте разходите с финансовите си възможности. Не е желателно да давате пари назаем дори на много близки. Не е изключено изобщо да не си ги получите обратно.

Стрелец

Неприятностите, доколкото ги има, ще са свързани с личните отношения. Не е изключено човек, на когото много разчитате да ви разочарова. Въздържайте се от прибързани решения докато не изясните всички подробности.

Козирог

Не си правете експерименти и не се захващайте с непознати занимания. Не е желателно да пътувате, но ако все пак се налага, то бъдете изключително внимателни по пътя. Съществуват предпоставки за инцидент, който може и да не ви засегне пряко.

Водолей

Вършейки своята работа ще се наложи да помагате или да споделите опит с по-млади или по-неопитни от вас. Не се ласкайте от похвалите и благодарностите. Част от тях няма да са искрени, а може да ви създадат и врагове.

Риби

Намалете контактите, избягвайте шумните компании и продължителните разговори. Проявете предпазливост, не е изключено да станете жертви на измама. Осигурете си достатъчно сън. Само така ще стабилизирате енергетиката и психиката си.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари