IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Седмичният ви хороскоп за 7 – 13 август

7 август 2017 09 40

Каква ще бъде седмицата?

Снимка: Instagram

Снимка: Instagram

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята.

Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира. Tialoto.bg ви предлага седмичен хороскоп за периода 7 – 13 август, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Подхождайте към задачите, които ви поставят с умерен оптимизъм. Старайте се да поддържате спокойна атмосфера около себе си. Базирайте решенията си на общите интереси. Обсъждайте личните и любовни отношения откровено, ако искате да постигнете хармония. Не е изключено да получите допълнителни финансови постъпления.

Телец

Проблеми с роднините ще излязат на преден план. Ще се наложи да помагате ентусиазирано. Няма да е лесно, но ще се справите, благодарение на присъщото ви чувство за отговорност. Отношенията с приятелите ще са леко кризисни поради прояви на ревност. Въздържайте се от прояви на разточителност.

Близнаци

Използвайте само проверени данни и доказан опит в работата си. Наблюдавайте обстановката и се вслушвайте в разговорите. Ще ви подскажат някои интересни решения. Не е изключено да предприемете кратко пътешествие с приятели. Започвайте първо със сложните задачи, за да получите реални резултати.

Рак

Търсете баланс между желанията и възможностите си. Ще присъствате на среща със стари приятели, която ще ви зареди с оптимизъм и самоувереност. Не са изключени проблеми от юридически характер или конфликт с проверяващи и контролиращи органи. Постарайте се да разплатите дълговете си, ако имате такива. Не пренасяйте професионалните неприятности в личните отношения.

Лъв

Не отлагайте заниманията, които са ви неприятни. Напротив, по-добре е да се захванете първо за тях. Имате възможности, важно е да проявите и воля. Не са изключени нови оферти, с които трябва да се запознаете задълбочено преди да подпишете окончателния договор. Разчитайте на подкрепа от любимия човек в трудни за решаване ситуации.

Дева

Проверявайте подробно информацията, която ще ползвате в пряката си работа, независимо от сигурността на източника. Възможно е да се подведете и точно източникът, на когото най-много вярвате да ви разочарова. Не позволявайте да ви въвличат в интриги. Ако не се налага да пътувате служебно, то не се колебайте, няма да има проблеми. Финансовото ви положение е без промяна.

Везни

Ще се справите с някакво затруднение благодарение на съдействието на приятелите си. Ще решите стар, досаден проблем, а резултатите ще ви заредят с ентусиазъм. Постарайте се да подхождате разумно при уреждане на финансови взаимоотношения и не рискувайте. Личните отношения ще са сравнително хармонични.

Скорпион

За да постигнете каквото и да било ще ви е нужна упорита и последователна работа. Не очаквайте нито чудеса, нито безкористна помощ. Ще получите очакваните резултати, ако не драматизирате затрудненията. Краткосрочните инвестиции ще са печеливши. Недоразуменията ще са предимно на тема собственост.

Стрелец

Действайте сдържано, спокойно и обмислено. Не привличайте вниманието към себе си, ефектът ще е обратен на предположенията ви. Действайте по максимата: бързай бавно. Не са изключени временни финансови затруднения. Реалната преценка на ситуацията е залог за успех при уреждане на лични и любовни въпроси.

Козирог

На моменти ще попадате в двусмислени ситуации и ще ви е трудно да се ориентирате. Отстоявайте позициите си в рамките на добрия тон. Ако установите упорита съпротива срещу изказаното от вас мнение значи, че е по-добре на този етап да отстъпите. Част от заниманията няма да са лесни, но намирането на оптимално решение е напълно възможно. Проявете пестеливост, финансовото ви положение не е особено стабилно.

Водолей

Предстоят интензивни контакти, свързани с обмяна на опит и информация. Ще имате възможност да покажете способностите си и да напреднете в желаната от вас посока. Задълбочени в професионалните задачи не забравяйте и за домашните задължения, за да не предизвикате недоволство у близките си. Организирайте им някакво развлечение в рамките на финансовите си възможности.

Риби

Доста сте разсеяни, концентрацията няма да е най-силната ви страна през тази седмица. Ще допуснете по-малко грешки, ако поставите в ред документите и кореспонденцията си. Отделете време и за домашните задачи. Желателно е да изхвърлите ненужните предмети, да не се затрупвате със стари вещи. Ако продадете някои от тях ще балансирате приходите и разходите си. Не е подходящо точно сега да започвате нова любовна връзка.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари