IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Дневният ви хороскоп за 8 август

8 август 2017 05 40

Какъв ще бъде денят?

Снимка: pexels.com

Снимка: pexels.com

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Натоварен и напрегнат ден. С доста неща ще се наложи да се справите „между другото“. Не позволявайте на никого да ви губи времето, ако искате да си осигурите достатъчно сън и почивка. Не пренебрегвайте грижите на близките си.

Телец

Леко сте неспокойни и на моменти ще ви е трудно да сдържите емоциите си. Не е изключено поведението на околните да ви провокира и да покажете открито раздразнението си. Ефектът ще е двоен: вие ще се успокоите, а те ще се вземат в ръце.

Близнаци

Ако се наложи да предприемете непредвидено пътуване не се колебайте. Ще постигнете крайната си цел благодарение на личния си чар и обаяние, а и ще се запознаете с нови хора, с които може да установите много полезно сътрудничество.

Рак

Сложните ситуации ще са свързани с личните отношения и то предимно с роднините ви. Няма да сте доволни от действията или изказванията им. Не е желателно да коментирате ситуацията, ще се окаже загуба на време.

Лъв

Личните отношения ще са много хармонични. Близките вероятно ще ви направят някаква приятна изненада и задълго ще ви заредят с добро настроение. Не се задълбочавайте в ежедневните затруднения, временни са.

Дева

Ще ви поканят за участие в някаква публична инициатива. В началото може да не сте напълно уверени в себе си, но постепенно ще наберете инерция и ще съумеете да покажете нивото си. Ще спечелите цяла група почитатели.

Везни

Не започвайте нищо ново и избягвайте сериозните решения. Отделете време за анализ на актуалното си състояние относно връзките и личните контакти. Потърсете причините за съществуващите към момента конфликти.

Скорпион

Съвсем ненадейно ще установите, че има хора абсолютно споделящи интересите ви. Възможно е да ви поканят да се включите в някаква неформална група, в която ще се окаже, че членуват и други ваши приятели. Ще се почувствате уверени в себе си.

Стрелец

Ще ви съобщят странна новина още сутринта. Не бързайте да се тревожите. Проверете получената информация и ако установите, че е твърде пресилена, не връщайте отговор, а помислете кой и защо иска да наруши душевното ви равновесие.

Козирог

Имате желание да действате самостоятелно, но в същото време бихте се чувствали по-добре, ако чувствате човешко присъствие около себе си. Няма място за паника. Разпределете времето си така, че да правите кратки почивки през равни интервали, когато ще можете да си осигурите и контакти.

Водолей

Ще установите причините за някои свои неуспехи. Част от тях ще са следствие от собствено поведение, но друга част ще са плод на клюки. Заемете се с личните корекции и се дистанцирайте от интригантите доколкото е възможно.

Риби

Сигурни сте в себе си, но независимо от всичко е желателно да координирате действията си с останалите участници и да проверявате работата си на всички етапи. Възможността за пропуски и грешки към момента не е за пренебрегване.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари