Жената Лъв е точно това, което бихме очаквали да бъде – силна, жизнерадостна, в центъра на нейния социален кръг и един от най-добрите партньори сред знаците в зодиака. Тя може лесно да се влюби, но има нужда да види тази любов и от партньора си, иначе всичко ще се разпадне.

Тя ще бъде напълно и изцяло посветена на партньора и на приятелите си, но ако някой я предаде, много трудно би простила.

Какво да направите, за да покажете на жената Лъв колко много я обичате? Тези прости стъпки могат да са от голяма полза.

Дайте ѝ уважението, което тя заслужава, и я оставете да поеме юздите

Жената от тази зодия ще изиска уважение, но тя е толкова божествена, че вероятно вече се прекланяте пред нея. Ще има проблем, ако не ѝ позволите да постави собствените си правила. Тя няма да последва вашите, затова е по-добре да свиквате да бъдете покорни.

Още по темата

Оставете я да говори

Лъвицата е огнена жена и може да изглежда малко шумна. Просто тя има много мисли и чувства и ще ги сподели. Тя се нуждае от някого, който да я слуша, но още повече от някого, който да ѝ позволи да поеме контрола и да бъде център на вниманието.

Нека знае, че тя е единствената

Ако дори само си мисли, че гледате други жени, това е лоша новина. Както вече споменахме, жената Лъв обича да бъде център на вниманието, така че ако мисли, че партньорът ѝ се заглежда по друга, със сигурност ще видите огнената ярост, която идва заедно с любовта.