IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Дневен хороскоп за 9 август

9 август 2017 05 40

Какъв ще бъде денят?

Снимка: Instagram

Снимка: Instagram

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Не се учудвайте, ако усещате силно вътрешно напрежение и сте раздразнителни. Ограничете контактите. Сменяйте по-често заниманията си, за да си създадете някакво, макар и малко разнообразие. То ще ви спаси от пристъпи на отегчение и депресия.

Телец

Настроението ви е оптимистично и сте прекалено доверчиви. Не е желателно да обсъждате успехите и постиженията си дори с личности, които възприемате като близки. Не е изключено да ви въвлекат в интрига, обслужваща чужди интереси.

Близнаци

Началото на деня ще е сравнително спокойно, но на моменти ще има и противоречия. Изпълнявайте задълженията си дисциплинирано. Грешките ви, колкото и да са незначителни ще бъдат забелязани и обсъждани, а нямате полза да се набивате на очи.

Рак

Не си заслужава да влизате в спорове на епични теми. Ако събеседникът упорито отстоява мнението си, очевидно няма да го промени. Вие вашето – също. Има ли смисъл да разпилявате енергия и да си причинявате отрицателни емоции...

Лъв

Ще се наложи да разпределите времето между личните и деловите контакти. Новите професионални връзки ще са трайни и полезни, за разлика от романтичните. С други думи казано, не е желателно точно днес да започвате любовна авантюра.

Дева

Преценявайте внимателно думите и реакциите си. Склонни сте да преувеличавате значението на съвсем обикновени противоречия и сте прекалено критични към дребни пропуски. Въздържайте се от прояви на раздразнителност, напрежението ще спадне и без намесата ви.

Везни

Придържайте се стриктно към правилата и общувайте в рамките на добрия тон. Дори дребно нарушение на порядките може да причини сериозни неприятности. Избягвайте контактите с хора, които ви създават отрицателни усещания.

Скорпион

Нова личност ще се появи в обичайното ви обкръжение и ще привлече вниманието ви. Овладейте спонтанното желание за флирт, породено само от стремеж за самоизява. Дори да получите одобрение и да започнете любовната авантюра ще е кратка и изпълнена със съмнения.

Стрелец

Ще ви е трудно да концентрирате вниманието си към рутинните действия, непрекъснато някакви дребни случки ще ви разсейват. Разпределете времето си на равни интервали, които да прекъсвате с кратка почивка или творчески занимания. Може да не свършите всичко набелязано, но и няма да допуснете сериозни грешки.

Козирог

Целите ви са твърде амбициозни и се заблуждавате в увереността си, че крайните резултати зависят само и единствено от вас. Анализирайте ресурсите и личните си възможности преди да се захванете с каквото и да било, ако не искате да навредите на имиджа си.

Водолей

Проявете търпение и старание при изпълнение на ежедневните си задължения. Настроението ви отразява много повече въображението, отколкото отговорностите. Преценете си силите и ако установите, че не сте в състояние да се справите с всичко набелязано, не се и опитвайте.

Риби

Във ваша полза е да заложите на творческия си потенциал и да действате самостоятелно при сложни и неясни ситуации. Поемането на отговорност съвсем не значи да отговаряте за чужди грешки, така че бъдете предпазливи в изказванията си.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари