IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Дневен хороскоп за 10 август

10 август 2017 05 40

Какъв ще бъде денят?

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters


Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Не само ще почувствате, но и ще съумеете да управлявате и да се възползвате от вътрешната си свобода. В състояние сте да се справите самостоятелно дори с доста сложни занимания благодарение на привичната си изобретателност.

Телец

Естетическите ви възприятия са особено чувствителни, а критериите за красота и хармония – високи. Логиката ви е стабилна, често ще ви търсят за съвет или споделяне на опит. Публичните отношения ще са по-интересни от личните.

Близнаци

В състояние сте да забележите и отразите дори най-дребни детайли от случващото се около вас, да ги анализирате и да се възползвате от заключенията. Убедителни сте, ориентирайте усилията си към придвижване на проекти, които са в застой. Аргументите ви ще бъдат приети и одобрени.

Рак

Чувствителни сте и непрекъснато търсите одобрение. Опитвате се да насочите всички погледи към себе си и ако не постигнете желания ефект подсъзнателно изпитвате ревност. Овладейте пристъпите на деспотизъм, близките ви обичат, но се налага да се справят и с ежедневните си задължения.

Лъв

Следвайте интуицията си, ще се измъкнете от някаква много странна ситуация. Благородството и алтруизмът ви са повече от прагматичното мислене. Бъдете предпазливи, някой ще се опита да се възползва от добротата ви.

Дева

Наблюдателни сте, но и критични. В състояние сте да се изнервите от незначителни пропуски на околните. Опитайте се да преодолеете инерцията и да преценявате фактите в по-широк мащаб.

Везни

Желанието ви да сте полезни на всички за всичко може да ви изиграе лоша шега. Преценете обстановката и настроението на хората от обичайното си обкръжение преди да им предложите услуга, за да не се получи обратен ефект, да се дистанцират от вас, вместо да ви поблагодарят.

Скорпион

Състезателният ви дух взима превес над колективизма. Хубаво е, че сте самоуверени, но е желателно да не губите чувство за мярка и да не надценявате възможностите си. Ако преследвате прекалено амбициозни цели ще се превърнете в обект на нападки.

Стрелец

Склонни сте убедително да отстоявате възгледите и неотклонно да следвате принципите си. Опитайте се да омекотите тактиката. Част от събеседниците няма да са съгласни на отстъпки и е възможно да се оформи сериозен и съвсем излишен конфликт.

Козирог

Не всички случки днес ще ви харесват, но защо не се опитате да се наслаждавате на малките радости. Дяволът не е толкова черен, колкото ви изглежда, не драматизирайте неуспехите. Те са логичен елемент от всяко ежедневие.

Водолей

Неспокойни сте и в състояние да си развалите настроението за дреболии. Ако не е належащо да действате в колектив, то по-добре се уединете, останете насаме със себе си и се занимавайте с дейности, които ви помагат да възстановите душевното си равновесие.

Риби

Прекалено сте състрадателни и склонни да обсъждате свои дълбоко лични тайни. Ограничете контактите само до тези с най-близките си хора, на които имате безпрекословно доверие. Не е изключено някой да злоупотреби с отзивчивостта ви.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари