IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Каква е емоционалната ни сила според зодията? (I част)

12 август 2017 14 15

С какво се характеризират отделните зодии?

Снимка: pexels.com

Снимка: pexels.com

Независимо дали обичаме да изразяваме емоциите си или предпочитаме да ги пазим за себе си, те са голяма част от живота ни и от нашата личност. Да бъдем психически силни означава, че можем да издържим на различните предизвикателства, които възникнат.

Емоциите ни карат да действаме по начини, които не винаги са в наш интерес. Понякога от любов вършим странни неща, за които и самите ние нямаме обяснение. Нашите чувства ни мотивират. 

Способността да се защитим и да видим голямата картинка са сред нещата, които емоционално силните хора правят. 

Емоциите засягат всяка част от нас, дори и физически. Колко емоционално силни са представителите на различните знаци в зодиака?

Овен

Родените под този знак поставят на първо място собствените си нужди и, ако трябва да кажат на някого „не“, нямат проблем да го направят.

Те не се съгласяват с нещо, просто защото искат да направият някой друг щастлив или защото се страхуват от конфликт. Добре знаят, че животът е твърде кратък, за да го изпълват със скучни, безполезни неща, в които нямат желание да участват.

Телец

Телците не просто не допускат който и да е в живота си, те трябва да са сигурни, че сме „проверени“, преди това. Според тях има твърде много хора, които са разочаровани и нещастни, и голям риск да прехвърлят тези свои чувства и на околните. 

Хората може да ги обвинят, че им отнема твърде дълго време, докато се доверят, но Телците не възнамеряват да се променят в това отношение.

Близнаци

Представителите на тази зодия не позволяват на никого да повлияе на настроението им. Има моменти, в които нещастните хора просто не могат да гледат другите щастливи и правят всичко по силите си, за да ги потиснат. 

Близнаците обаче не допускат такива хора в живота си. А ако не могат да ги избегнат, те са невероятно устойчиви на тъмната сянка, омразата и нещастието, които сеят. Представителите на тази зодия имат емоционалната сила да направят това. 

Рак

Това е един от емоционално силните знаци в зодиака, защото дори и след като са наранени и разочаровани, продължават да вярват в любовта. 

Раците не позволяват на предишните си преживявания да променят възгледа им върху любовта и не се страхуват, когато става дума за това чувство.

Лъв

Родените под този знак са много щедри и, дори когато времената са трудни, намират начин да дадат. Те се чувстват добре, когато дават на околните и са с усещането, че е техен дълг да приемат своята отговорност като човешко същество да помагат на останалите. 

Дева

Не се страхуват да забавят, дори когато се налага да направят нещо бързо, защото за тях важното е да го направят добре. Девите отделят време, за да се погрижат за себе си. 

Те добре знаят колко важно е понякога да спрат да бързат и да седнат, за да се насладят на залеза или песента на птиците. Представителите на тази зодия ценят малките моменти, както качеството, за сметка на количеството. 

Утре очаквайте и втората част на материала. 

Автор на статията:
Анна Дантева

КоментариКоментари