IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Дневен хороскоп за 11 август

11 август 2017 05 40

Какъв ще бъде денят?

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters


Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Склонни сте да рискувате. Все пак не прекалявайте със залога, за да не съжалявате. Контактите ще са интензивни и по тази причина отношенията ще са леко напрегнати. Преценявайте изказванията си, особено към личности, които не са ви безразлични.

Телец

Чувствителни сте към настроенията на околните и особено към преживяванията на любимия човек. Ако нещо не ви достига като взаимност сте склонни да допълвате отношенията си по фантазия. Не идеализирайте ситуацията, ако искате да реагирате правилно.

Близнаци

Ще сте достатъчно заети и едва ли ще ви остане време за лични занимания и бурни емоции. Следвайте правилата и указанията, особено ако работите с нова техника и технология. Не е изключено да участвате в някаква важна среща, свързана с бъдещите ви професионални намерения.

Рак

Рутинната работа няма да ви затрудни, а свободното време, с което разполагате е желателно да използвате за попълване на липсващите ви знания и умения. Успешно ще се справите с дейности, свързани с държавните институции. Избягвайте разговори, свързани с изясняване на личните отношения.

Лъв

Желанието ви да се захванете с нещо ново ще бъде увенчано с успех. Изостанали идеи, които преди време сте „замразили“ поради проблеми с различни официални институции сега може да намерят реализация. Привлекателни сте и предизвиквате явен интерес у представител на противоположния пол.

Дева

Деловите контакти ще са много полезни. Във връзка с постиженията ви до момента може да ви поканят на професионална среща или неформална за споделяне на опит. Използвайте времето си изцяло за уреждане на практически и приложими въпроси.

Везни

Разпределете времето си така, че да си осигурите достатъчно за почивка и да не се лишавате от сън. Преценката ви за личните отношения е леко субективна и сте склонни да ги преценявате „през розовите очила“. При тези обстоятелства е по-добре днес да не си насрочвате любовни срещи.

Скорпион

Ще се справите прекрасно с всякакъв вид организационни въпроси и най-вече ако са свързани с дома, бита, семейството и техниката за ежедневна употреба. Използвайте лидерските си способности, но не прекалявайте в стремежа си да обхванете и контролирате всички процеси.

Стрелец

Настроението ви е устойчиво, а енергийното ниво стабилно. Подходящо е да се занимаете с дългосрочните проекти и тези, които са свързани със задграничните ви партньори. Прегледайте старите договори и ги актуализирайте, ако се налага.

Козирог

Не си изграждайте твърде амбициозни планове. Ще се сблъскате с отрицание, нежелание за съдействие, открита враждебност. На този етап е много по-важно да запазите позициите си, отколкото да завоювате нови територии.

Водолей

Има дни, в които си мислите, че всичката техника, с която работите и ползвате в ежедневните си нужди отказва едновременно, при това по абсолютно неясни причини. Не приемайте днешните бъгове на сериозно. Ще се справите благодарение на прословутата си изобретателност.

Риби

Прекалено съпричастни сте към чуждите грижи. Мислейки за нещастията на хората около себе си губите реална оценка за събитията. Въздържайте се от щедри обещания.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари