IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Дневният хороскоп за 12 август

12 август 2017 07 00

Какъв ще бъде днешният ден?

Снимка: pexels.com

Снимка: pexels.com

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Отнасяйте се с уважение към събеседниците си, независимо дали споделяте мнението им. Изказвайте се аргументирано, ако искате да съхраните авторитета си. Напредъкът ви зависи от умението да приложите знанията и опита си в конкретен момент.

Телец 

Препоръчително е днес да работите самостоятелно и да се занимавате предимно с познати дейности. Усвояването на нова информация ще ви затрудни. За справяне с домашни битови въпроси разчитайте на семейството и се възползвайте от опита им.

Близнаци

Подреждайте плановете си залагайки изцяло на собствени ресурси. Не разчитайте на допълнителни финансови постъпления, няма да ги получите. Стар спор отново ще стане актуален, а фактите ще потвърдят верността на изказаните от вас позиции преди време.

Рак

Работата ви ще е еднообразна и това до някъде ще ви отегчи. От вас зависи подбора на екипа, с който ще работите, а от там и напредъка, и финансовите резултати. Ако нямате достатъчно вдъхновение, то ще е правилно да заложите на опита си.

Лъв

Желанието ви да се захванете с нещо ново ще бъде увенчано с успех. Изостанали идеи, които преди време сте „замразили“ поради проблеми с различни официални институции сега може да намерят реализация. Привлекателни сте и предизвиквате явен интерес у представител на противоположния пол.

Дева

Ако се съмнявате във възможностите си, то анализирайте резултатите до момента. Може да ви се наложи за известно време да работите с чужди ресурси, но не е желателно да работите с непознати личности. Едва ли ще ви остане време за развлечения, но на всяка цена си осигурете достатъчно почивка.

Везни

Работете за собствено удоволствие, а не за да получите одобрение. Хората от обичайното обкръжение ще ви изненадат приятно, а приятелите ще ви окажат безрезервна подкрепа. Ще имате възможност да изгладите конфликт със съседите.

Скорпион

Разчитайте на себе си. В състояние сте да попълнете липсващите ви знания и да повишите квалификацията си със собствени сили. Ще получите очакваните резултати, ако спазвате правилата и разпределите времето си оптимално.

Стрелец

Отнасяйте се отговорно към собствените си финанси, не е желателно да давате пари на заем, особено на личности, които не познавате твърде добре. Критични ситуации няма да липсват, но ще се справите, ако запазите присъствие на духа. Ще имате възможност да докажете способностите и квалификацията си, но не разчитайте на допълнителни финансови постъпления и не прекалявайте с разходите.

Козирог

Отстоявайте позициите си активно, но без прояви на агресия. Не е изключено да ви въвлекат в спорове, където да получите критики за някои свои действия и резултати. Ще ги опровергаете, ако представите убедително и положителните им страни.

Водолей

Ако имате намерение да стартирате нова задача, то осигурете си подходящи и надеждни сътрудници. Привлекателни сте и ще получите интересни оферти за съвместна дейност, свързана с хобито или друго неформално занимание. Не допускайте намеса в личните ви дела.

Риби

Въздържайте се от уреждане на финансови сделки, свързани с инвестиции. Не парадирайте с професионализма и познанията си. Личните отношения може да са леко дистантни, но не си струва да обсъждате ситуацията, временна е.

Автор на статията:
Анна Дантева

КоментариКоментари