IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Дневен хороскоп за 13 август

13 август 2017 07 00

Какъв ще бъде денят?

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

 

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Не са изключени проблеми, свързани с имуществото ви. Бъдете особено внимателни, ако работите с огън и вода. Спазвайте инструкциите за безопасност при употреба на режещи и дупчещи инструменти. Близките ще ви поднесат приятна изненада.

Телец

Не е изключено да ви поканят на някакво приятелско или роднинско парти. Не отказвайте, но бъдете изключително внимателни при контактите си с непознати, които ще присъстват там. Въздържайте се от действия и изказвания, които биха могли да ви дискредитират.

Близнаци

Не привличайте вниманието върху себе си, когато се намирате на обществено място или сред много хора. Вероятността да срещнете стар познат, който в изблик на радост да заговори за постъпка от миналото, с която не се гордеете е голяма. Няма да ви е приятно, ако тайната ви стане публично достояние.

Рак

Занимавайте се с набелязаните дейности старателно. Имате възможност да изберете обстановката и обкръжението си по ваш вкус. Не е изключено самостоятелно да намерите информация или да получите интересни вести, свързани с професионалните ви интереси.

Лъв

Не се захващайте с няколко разнородни дейности едновременно. Формулирайте целите си ясно, ако искате да спечелите привърженици. Резултатите ще са по-различни от очакванията ви, но не и по-лоши.

Дева

Не е изключено близките да ви уговорят да предприемете заедно кратко пътуване към непозната местност. Няма да съжалявате. Както мястото, така и хората, които срещате по пътя си ще са източник на необичайни впечатления и повод за размисъл.

Везни

Плановете, които правите ви изглеждат съвсем лесни за изпълнение, но всъщност надценявате възможностите си. Ориентирайте усилията си към познати дейности. Колкото по-малко рискувате, толкова по-малко грешки ще допуснете.

Скорпион

Спешно и непредвидено може да ви потърсят от работното ви място. За предпочитане е, ако е възможно да съдействате дистанционно. В тази връзка не е изключено да получите странна оферта или да ви възложат допълнителни функции.

Стрелец

Проект или дейност, завършена преди време ще получи висока оценка и ще ви даде възможност за изява. Отделете време за членовете на семейството си и най-вече за децата, ако имате такива. Спонтанни романтични емоции ще ви изпълнят с оптимизъм.

Козирог

Крайно време е да помислите за себе си, да оставите задълженията на заден план и да си създадете някакво развлечение. Използвайте почивния ден наистина за почивка и възстановяване на силите. Изненадите ще са приятни, няма да съжалявате.

Водолей

Подходящ момент да се разтоварите от стреса. Ще ви се получи най-лесно, ако останете в позната обстановка с познато обкръжение. Отделете време за уединение, размисъл и любими занимания.

Риби

Контактите ви днес ще са необичайно интензивни. Възможно е близък приятел или група приятели да ви предложат участие в общ бизнес. Уточнете параметрите и, ако финансовия резултат не е достатъчно ясен ще е по-добре да не се включвате.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари