IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Дневен хороскоп за 14 август

14 август 2017 05 40

Какъв ще бъде денят?

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

 Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Разчитайте на личния си опит и логика, а не на късмета. Проверявайте фактите разнопосочно преди да се ориентирате към решителни действия. Не е изключено да се натъкнете на „подводни камъни“.

Телец

Не се престаравайте излишно. Идеите ви са интересни, но все още не можете да ги формулирате ясно и прекалената ви настоятелност може да предизвика раздразнителност у околните. Намалете темпото и се постарайте да не досаждате.

Близнаци

Не си налагайте изтощително темпо още в началото на седмицата. Преценете обективно задачите и ги разпределете според възможностите си като си осигурявате равномерни интервали за отдих. Напрежението ще расте, добре е да се подготвите.

Рак

Правете нещата тук и сега. Днешните ви занимания може да са скучни и отегчителни, да предизвикат раздразнение, чувство за непълноценност. Не се самовглъбявайте излишно и не подклаждайте конфликти с околните.

Лъв

Разни дреболии може да ви пречат на концентрацията. Резултатите от днешната работа може да не ви зарадват, но приемете като положителен факта, че сте избегнали сериозни грешки. Така или иначе, едва ли някой очаква от вас чутовни подвизи.

Дева

Може да споделяте идеите си и да давате предложения, но във ваша полза е да действате екипно. Не се натоварвайте с допълнителни отговорности и ръководни функции. Следвайте конкретните си задължения, където сте най-ефективни.

Везни

Ориентирайте се към текущите задачи. Въздържайте се от каквито и да било рискове и авантюри. Спазвайте правилата и проявете умереност на всякъде и във всичко. Не обсъждайте лични въпроси.

Скорпион

Проверявайте резултатите от работата си на всеки етап. Разчитайте на себе си, но не забравяйте, че две глави мислят повече от една. Възползвайте се от препоръките на колегите, за да спестите времето за „пробата и грешката“.

Стрелец

Ако се занимавате със сложни задачи разчитайте само на себе си. При всички други случаи можете да участвате в съвместни дейности. Проявете толерантност спрямо пропуските на околните, никой не е безгрешен.

Козирог

Мисълта ви е ясна и логична. В състояние сте да презентирате идеите си разбираемо. Може да не ги реализирате веднага, но ако ги споделите ще получите нужната подкрепа. Не разчитайте на предварителни финансови постъпления.

Водолей

Нищо няма да е такова, каквото ви изглежда. В ежедневните обикновени занимания може да се натъкнете на затруднения. За сметка на това за изостаналите преди време сложни задачи ще получите неочаквана помощ.

Риби

Не се вторачвайте в подробности. Подхождайте към задълженията си в по-широки мащаби. Не отказвайте, но и не предлагайте помощ. Участвайте в рамките на възможностите си без излишни рискове.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари