IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 16 август

16 август 2017 05 40

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева. 

Овен

Не разчитайте на случайността, постарайте се да предвидите влиянието на обективните фактори върху очакваните резултати. Много е важно с каква информация разполагате и до колко е приложима за конкретната ви работа. Ще получите интересни новини от далече.

Телец

Възползвайте се от възможността да възстановите контактите с приятели, с които не сте общували от доста време. Не е изключено да получите допълнителни финансови постъпления или старо задължение. Избягвайте прибързани решения в любовната сфера.   

Близнаци

Ще имате възможност да демонстрирате талантите и способностите си. Ако искате да впечатлите аудиторията, то анализирайте детайлите и използвайте всички възможности, приложими във вашата сфера на изява. Напрежението може да предизвика раздразнителност и да рефлектира в семейни конфликти.

Рак

Не тръгвайте на път, ако не е наложително. Намалете контактите, телефонните разговори, работата по общи проекти. Дистанцирайте се, ако хората от обичайното ви обкръжение коментират чужди тайни. По-добре е да отклоните покана за любовна среща.

Лъв

Занимайте се първо с лесните задачи, с които ще се справите бързо. Ако знаете, че някой от приятелите ви има нужда от помощ не чакайте да ви потърси, обадете се първи. Ще получите мил подарък или дребна печалба от моментна лотария за радост от днешния ви ден.

Дева

Много е вероятно да ви поканят на важна среща, която не влиза в днешния ви график. Погрижете се за външния си вид. Ще имате възможност да блеснете с професионализма си, но трудно ще намерите общ език с противниците и конкурентите. Положителен резултат е, че ще стабилизирате позициите си.

Везни

Социалните контакти едва ли биха ви затруднили, но ще постигнете много по-добри резултати, ако действате самостоятелно. Случайни новини ще ви провокират да потърсите информация за непознати територии, обичаи или култури. Не е желателно да общувате с непознати.

Скорпион

Мислите и чувствата ви са в противовес. Ще преодолеете затрудненията, ако заложите на логиката и интелекта си. Въздържайте се от остри спорове, не рискувайте с дейности, където конкуренцията ви със сигурност е по-силна. Осигурете си спокойна обстановка с тиха музика за възстановяване на силите и стабилизиране на енергетиката.

Стрелец

Обстановката на работното място ще е леко напрегната. Задачите няма да са сложни, но ви липсва мотивация и едва ли ще ги изпълните по най-добрия начин. Ако блъфирате може да подкопаете авторитета си.

Козирог

Ориентирайте усилията си към познати занимания. Ще ви е трудно да усвоите и приложите нова информация, паметта ви днес не е в най-добрата си форма. Ако се налага да пътувате подгответе багажа и документите си старателно и избягвайте конфликтите с непознати.

Водолей

В процеса на работа може да попаднете в „задънена улица“, да ви липсва идея за продължение или за евентуалния краен резултат. При подобни обстоятелства е по-добре да спрете и да не насилвате събитията. Проявете съчувствие към грижите на близките си. Добрата дума лекува по-бързо от скъпо лекарство.

Риби

Ще ви възложат задача, която може леко да ви обърка. Ако подбирате сътрудници, то убедете се, че са достатъчно квалифицирани. Не се ентусиазирайте твърде много, ще допуснете грешки, ако надценявате възможностите си. Използвайте прилаганите до момента и доказали ефективността си тактики.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари