IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

След промяна на лошите навици: Преобразяването на една жена

19 август 2017 10 45

Ползите са не само физически, но и психически

Снимка: Bored Panda

Снимка: Bored Panda

Със сигурност не е лесно да променим своите лоши навици. Една жена обаче решава, че вече достатъчно е вредила на себе си и променя изцяло начина си на живот. Тя споделя снимки от своето преобразяване, които показват забележителната разлика преди и след.

20-годишната дама, която се представя под името melephants, губи 13 кг, благодарение на правилно хранене и посещаване на фитнес залата пет пъти седмично.

Тя започва с изменения в хранителния си режим, който базира около източници на протеини и много зеленчуци. След това включва и упражненията в ежедневието си.

По-голямата част от първия месец прекарва предимно на пътеката за бягане, но не вижда голяма промяна, затова се фокусира върху тренировки с висока интензивност. Два-три пъти в седмицата работи за долната част на тялото и два пъти за горната.

Тя прави и някои други малки промени в ежедневието си, като да стои, вместо да седи в автобуса, пие повече вода и се отказва от нездравословната храна.

Жената споделя, че новият ѝ начин на живот благоприятства не само физическото, но и психическото ѝ здраве. Това решение тя определя като най-доброто в своя живот.

Снимките на нейното преобразяване може да разгледате в нашата галерия.

Автор на статията:
Анна Дантева

КоментариКоментари