IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Какво означава „обичам те“ за различните зодии? (II част)

20 август 2017 14 15

При всеки зодиакален знак любовта се различава, макар и с малко

Снимка: pexels.com

Снимка: pexels.com

От древни времена хората вярваме, че звездите играят важна роля по отношение на чертите от характера ни и на събитията, които се случват в нашия живот.

Макар мнозина днес да смятат това за отживелица, зодиакът може доста точно да предскаже човешката природа и поведението ни в определени ситуации.

Не са малко обаче и хората, които често прибягват до него, за да обяснят любовния си живот.

Предлагаме кратко ръководство за значението на „обичам те“ от гледната точка на всеки отделен знак. След като разгледахме характеристиките сред първите шест зодии, предстои да се спрем и на останалите шест.

Везни – „Приемам те или поне ще се опитам“

Да не могат да разберат това, което другите казват, е сред най-големите предизвикателства за Везните. Те не гледат отвъд границите си, но все пак полагат огромни усилия да разберат хората, които обичат.

Да изрекат „обичам те“ за тях означава, че са разрушили границите си, за да направят точно това.

Скорпион – „Ще те защитавам“

Непреклонност, неспокойствие и манипулация са ключовите думи, които се свързват с природата на родените под този знак. Същевременно те са изключително грижовни и защитаващи любимите си хора от всякакви опасности.

Стрелец – „Аз съм активна част от нашата връзка – поне засега“

Представителите на тази зодия винаги търсят нови пътища и са силно разфокусирани по отношение на бъдещето.

Докато някои обичат да се обвързват, други вярват в честата смяна на партньорите. Това не означава, че те не са правилният човек, а просто че удовлетворението им трае за кратко.

Козирог – „Успехът е мисията“

Козирозите поставят кариерата преди всичко останало и са капитани в своята професия. Те имат затруднение в полето на любовта. Основната причина е, че тя ги разсейва.

Така че, ако чуем от тях „обичам те“, това означава, че са готови да ни включат в историята на своя успех.

Водолей – „В огън и лед, винаги ще бъде до теб“

Водолеите имат динамични и оптимистични подходи, но обвързването за тях е фобия и те обикновено бягат от сериозни отношения. Но след като тези страхове бъдат овладени и изрекат „обичам те“, те ще останат до нас, без значение от обстоятелствата.

Риби – „Ще простя всичките ти грешки“

Рибите са известни като неизлечими романтици, а едно от спорните им качества е прошката. Прощавайки почти всяка грешка, родените под този знак се поставят в ситуация да избират грешно влияние.

Така че, ако Рибите кажат „обичам те“, това означава, че те ще простят всеки недостатък (това не означава обаче, че биха допуснали насилие в живота си).

Автор на статията:
Анна Дантева

КоментариКоментари