IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 17 август

17 август 2017 05 40

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Pixabay

Снимка: Pixabay

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева. 

Овен

Въздържайте се от крайности. Фактът, че не одобрявате чуждото мнение съвсем на го прави погрешно. Да сте откровени не значи да сте нападателни. Не се опитвайте да „носите две дини под една мишница“. Ще се снабдите с нова материална придобивка.

Телец

Ще получите резултати от предишна дейност, които ще се окажат различни от предположенията ви, при това в положителен аспект. Знанията и инициативата ви ще получат висока оценка. Не са изключени конфликти, свързани с чужда собственост.     

Близнаци

Стар приятел ще ви помогне да се справите с някаква неизвестност, тайна, скрити мотиви, причини за конкретно събитие. Ако искате да напреднете с инициативите си избягвайте острите спорове. Не бързайте с избора на вариант, за който не разполагате с достатъчно информация.

Рак

Търсете нестандартни решения на сложните казуси. Едно от условията за напредък е добрата координация на екипа в съчетание с коректни делови връзки. Не отричайте непознатото, ще навредите на позициите си.

Лъв

Ако не получавате очаквания резултат, то прегледайте подробностите още веднъж. Може би ви липсва нужната информация или нямате достатъчно варианти. Възползвайте се от чуждия опит. Ще стигнете до финала скоростно и при минимални усилия. Време е да се преборите с вредните навици.

Дева

Може да ви обземе спонтанно желание да си организирате някакво пътешествие. Направете го, в случай че има възможност. Ако пък не може, то създайте си някакво друго развлечение без екстремни и хазартни нюанси. С обичайните занимания няма да имате проблеми.

Везни

С помощта на приятел ще се измъкнете от някаква много неприятна ситуация. Отклонете поканата за любовна среща. Настроението ви е оптимистично, но това не означава, че трябва да общувате със случайни личности. Мислете за бъдещето и действайте самостоятелно.

Скорпион

Задълженията ви може да са повече от обикновено. Ще спестите време, ако намерите начин да автоматизирате някои дейности. Ще се справите задоволително, но едва ли ще получите допълнителни финансови постъпления. Личните преживявания ще са необичайни.

Стрелец

Придържайте се към принципите си, за да не навредите на собствените си позиции. Ще реализирате замислите си, ако комбинирате опита с аналитичното мислене. Не си струва да правите компромиси, от които ще загубите самоуважение или няма да се чувствате на мястото си.

Козирог

Не се занимавайте с въпроси, свързани със собственост и имущество. Бъдете внимателни при работа с документи, отчети, анализи, проучвания. Обръщайте внимание на детайлите, особено ако се свързани с дългосрочни инвестиции.

Водолей

Податливи сте на влияние и е желателно да ограничите контактите си във възможно най-тесен кръг. Не давайте пари на заем и не започвайте нови проекти, изискващи съучастие. Опитайте се да проучите характеристиката на конкурентите си преди да се противопоставите открито.

Риби

Професионализмът и старанието ви ще получат предполагаемия финансов еквивалент. Ще сте много по-ангажирани от обикновено, но това ще ви мотивира да си създадете стройна организация, за да се справите. Усещането за умора ще е съпроводено и с удовлетворение от постигнатите резултати.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари