IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 18 август

18 август 2017 05 40

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Pixabay

Снимка: Pixabay

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Част от професионалните трудности вече няма да са актуални, можете да си отдъхнете. Част от трудностите, свързани с личните отношения могат да отпаднат, ако дадете възможност на близките си да проявят инициатива. Отделете време за физическа активност и спортни занимания, ще ви се отразят добре.

Телец

Споделете съмненията с приятелите си и се възползвайте от опита им. Ще си спестите грешки и ще си осигурите свободно време, което бихте могли да използвате за себе си. Проявете разбиране към любимия човек независимо, че може да ви изнерви с нелогичните си действия.

Близнаци

Мислите ви са заети изключително с решаване на финансови въпроси, но точно в този момент едва ли ще намерите някакво оригинално решение. Най-добрата тактика е да проявите пестеливост. Следвайте интуицията си при уреждане на личните отношения.

Рак

Не е изключено да се наложи да реализирате кратко, но непредвидено пътуване. Не се колебайте, особено ако не сте ходили там до момента. Непознатата обстановка и новите личности ще активират творческия ви потенциал и ще ви заредят с оптимизъм.

Лъв

Тревогите ви, свързани с уреждане на битови и практически въпроси са основателни. Не разполагате нито с достатъчно време, нито с достатъчно средства, за да се справите самостоятелно. Потърсете съдействие от приятели и близки. Банков заем ползвайте само в краен случай.

Дева

Ще се наложи да преосмислите и частично да промените бъдещите си планове. Непредвидени събития ще ви принудят да се съобразите с чуждо мнение, което не одобрявате изцяло. Мислете с един ход преди опонента си, ако искате да предотвратите материални загуби.

Везни

Професионалният напредък ще е минимален, но за сметка на това с уреждането на романтичните и любовни отношения сте в състояние да се справите. Ще постигнете много по-добри резултати, ако провеждате деловите срещи в неформална обстановка, а личните сред природата. Време е да се справите с вредните навици.

Скорпион

Ще ви възложат доста труден казус, с който ще се справите, ако мислите логично и действате последователно. Ще имате възможност да докажете професионализма и уменията си, но не преекспонирайте важността на получените резултати. Организирайте си разходка на открито в близост до естествен водоизточник, за да преодолеете умората.

Стрелец

Поставяйте си конкретни цели и не се вживявайте прекалено в затрудненията, на които се натъквате. Ситуацията може да ви изглежда объркана, но то е защото не разполагате с цялата информация, която ви е необходима. Премереният риск ще е полезен.

Козирог

Лесно ще намерите общ език дори с личности, които не са на вашето професионално или интелектуално ниво. Въпроси, които от известно време умишлено игнорирате ще намерят решение поради благоприятно стечение на обстоятелствата. Голяма част от заниманията ви ще изискват сътрудничество и добре координирани действия.

Водолей

Дайте воля на въображението и творческата си мисъл. Опитайте се да приложите на практика даже идеи, от които ви се струва, че нищо няма да излезе. Резултатът ще ви изненада и ще ви даде възможност да общувате с личност, към която изпитвате голям респект.

Риби

Романтичното настроение е преобладаващо пред здравата логика. Ако имате някакви затруднения, споделете ги с по-младите си приятели и колеги. Ще ви засипят със свежи идеи, които ако комбинирате по подходящ начин ще намерите печелившото решение.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари